După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 11 septembrie 2017

Căsătoria este fundația ordinii sociale (de Don Feder)

Don Feder este Director de comunicare al Congresului Mondial al Familiilor, organizație cu sediul în SUA care promovează valorile conservatoare ale familiei și libertății religioase. Consultant politic și de comunicare. A fost colaborator la publicația Boston Herald.

Trebuie să apărăm căsătoria ca uniunea dintre un bărbat și o femeie. Mai larg, avem nevoie de o renaștere a căsătoriei dacă civilizația noastră vrea să supraviețuiască.

Să începem cu o sursă neobișnuită. Actrița Raquel Welch a fost unul din simbolurile noii libertăți sexuale a anilor 70. Star-ul din filmul „Un milion î.H.” a fost votată ca cea mai dorită femeie a epocii de către cititorii Playboy.
Dar, într-un comentariu publicat în 2010 pe CNN.com, Welch a deplâns libertatea sexuală și iresponsabilitatea care a însoțit cu ceea ce este cunoscut îndeobște ca „pilula”.
Cu referire la mariaj, Welch s-a confesat:
„Mi-e rușine să admit că am fost căsătorită de 4 ori, cu toate astea cred încă în faptul că mariajul este piatra unghiulară a civilizației, o instituție esențială care stabilizează societatea, oferă sanctuar copiilor și ne salvează de anarhie.”
Ea a rezumat într-un mod elocvent cauza căsătoriei, în doar 26 de cuvinte.
Și totuși, căsătoria este în declin peste tot. În SUA, 72% dintre adulți erau căsătoriți în 1960. În 2008, cifra scăzuse ca 51%. Cu alte cuvinte, fie prin divorț, moartea soțului sau eșecul de a te căsători, cam jumătate din adulții americani sunt celibatari. Printre cei care se află la vârsta optimă a procreării (18-35 de ani), 65% erau căsătoriți în 1960, comparativ cu doar 26% astăzi.
Oamenii se căsătoresc mai târziu, dacă o mai fac. Mai puține căsătorii și mai târziu egal mai puțini copii. Fuga de căsătorie este cauza primară a dramaticei scăderi a fertilității. Fiecare națiune dezvoltată are azi o fertilitate sub rata de înlocuire – în multe cazuri, mult sub aceasta.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.