miercuri, 13 septembrie 2017

Camelia Smicală a trimis MAE și altor autorități românești bilanțul cazului său: Agresorii au primit daune, iar victimele au fost condamnate

Doctorița Camelia Smicală a trimis Ministerului român al Afacerilor Externe, celui pentru Românii de Pretutindeni și altor autorități române un bilanț negru al cazului său pe care îl prezentăm în exclusivitate:

 
Cu respect, aș dori să fac o sinteză a cazului nostru, deoarece autoritățile finlandeze l-au îngropat într-un morman de hărtii din care nimeni nu înțelege nimic.

În consecință ,este vorba despre în caz deosebit de grav de rasism ,pe care autoritățile finlandeze l-au împachetat într-o dispută parentală pentru a-și ascunde ilegalitățile .În realitate, situația actuală este o lupta inegală cu statul finlandez ,care încearcă să-și păstreze imaginea internațională imaculată, acționând,în realitate în stil mafiot.
Este vorba despre agresiune în familie extrem de gravă (3 tentative de omor asupra mea,documentate medical ,2 tentative de omor asupra lui Mihai și multiple amenințări cu moartea din partea fostului soț,inclusiv în față autorităților):
 
1) 2006 -prima tentativă de omor asupra mea. Viol-sarcina-tentativă de omor. 
NU am făcut plângere d eoarece nu am știut cum să acționez și de unde să cer ajutor. Medicul a făcut plângere totuși la poliție, poliția a refuzat să cerceteze
 
2) 2007-A două tentativă de omor. În urmă acesteia am fost duși la o casă de siguranță ,unde nu ni s-a asigurat nici măcar cel mai elementar sprijin moral ,nu am primit translator, ci soțul agresor ,care nu vorbește deloc limba română, a fost folosit drept translator.Poliția a refuzat să cereceteze ,deși certificatul medico-legal precizează clar : leziuni de strangulare ,care se potrivesc cu spusele mele.Sugrumarea este întotdeauna leziune care ar putea cauza moartea. În plus ,fostul soț l-a aruncat pe Mihai sub roțile mașinii (Mihai avea 1 an și jumătate).Poliția a refuzat să cerceteze.
 
3) 2010 -A treia tentativă de omor. Poliția a refuzat să cereceteze,deoarece am cerut pedepsirea agresorului și nu daune morale 

4) 2013 - fostul soț amenință în mod repetat copiii la întâlnirile sub supraveghere „trebuie băgați cu capul sub apă până nu mai pot respiră”,din această cauza întâlnirile sunt sistate. Judecătoria m-a condamnat pe mine.Poliția a refuzat să cereceteze ,deși oficialii finlandezi au făcut plângere penală împotriva fostului soț.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.