După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 18 iulie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel și Saroja Olteanu, India. Rugați-vă pentru lucrarea din Mekliganj!

Pace,

          Prin harul lui Dumnezeu vă pot scrie din nou. De data aceasta vreau să vă scriu despre o altă regiune în care suntem implicați în misiune. Această regiune se numește Mekliganj iar lucrarea se face de multe ori în vecinătatea graniței.

1. Începuturi
          Mekliganj este cam la 20 de km de Jalpaiguri. De aceea ne-a fost relativ usor să vizităm această regiune, uneori chiar și cu bicicleta. Între Jalpaiguri și Mekliganj este râul Tista. De câteva ori am trecut acest râu și cu barca, în sezonul secetos. Mekliganj este o zonă neevanghelizată, locuită în majoritate de cei din tribul Rajbanshi. De asemenea se găsesc și sate de musulmani.

2. Stabilire în Mekliganj
          După mai multe vizite evanghelistice, ne-am hotărât să facem o echipă de misiune permanentă. Găsisem o casă de închiriat lângă oraș. Printre cei ce au stat și au făcut lucrare în Mekliganj, se numără și două familii: a lui Andreas și a lui Atzinto.

3. Încercări
          Însă cele două familii de mai sus nu s-au înteles și au părăsit câmpul de misiune. Mai târziu familia lui Atzinto a revenit. Aceasta însa nu s-a întâmplat însă și cu familia lui Andreas. De asemenea, Atzinto a întâlnit un grup mic de credincioși din tribul Rajbanshi. Liderii lor însă, nu au fost încântați de legătura stabilită. După plecarea acestor două familii, am încercat să continuăm lucrarea din Mekliganj, prin frații Monoronjon și Vupen, dar fără prea mare succes. Toate acestea ne-au descurajat și ne-am hotărât să abandonăm casa închiriată. Prin aceasta am revenit de unde pornisem (la începuturi).
 
4. Noua echipă
          În 2015, deoarece liderii grupului de credincioși din Mekliganj au părăsit zona, dânșii ne-au căutat cerându-ne ajutorul.  La început n-i s-a alăturat fratele Dinesh Barman, iar după aceea și fratele Joghesh Roy. Ei ne vizitează în fiecare săptămână pentru părtășie. De asemenea, noi îi vizităm din când în când pentru a face lucrare împreună. În luna decembrie a fiecărui an, noi organizăm un program de evanghelizare.

5. Roade 
          Roadele au venit întâi din familiile lucrătorilor. Dinesh ne-a dat în grij pe fata lui, numită Ratna. Dupa un an de ședere la noi, ea s-a botezat. Ea a fost urmată de bunica ei (mama lui Dinesh). Soția lui Joghesh s-a hotărât și ea pentru Domnul Isus și a fost botezată. Anul acesta încă două persoane din Mekliganj au fost botezate: Jorna și Binoy.

6. Concluzii
          Plantarea de biserici este una dintre faptele bune, pe care Dumnezeu le-a pregătit mai dinainte pentru noi, ca să le împlinim.

7. Motive de rugăciune
- zidirea unei case de adunare în Mekliganj. Dinesh a promis că v-a dărui din pământul lui, pentru construirea unei adunări (nu e nici o clădire de adunare în toată zona);
- pentru mântuirea tuturor membrilor familiilor lui Dinesh, Joghesh, Jorna, Ashu, Hemento, Nironjon, Sarota și Binoy;
- pentru un copil pentru familia lui Ashu (ei nu au nici un copil);
- pentru vindecarea mentală a lui Krishna Sinho Sarkar.

 
Vă mulțumim că ne susțineți în rugăciune!
Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.