miercuri, 26 iulie 2017

Proprietarul unei pensiuni din Italia, criticat dur după ce a transmis unui cuplu de homosexuali: Nu acceptăm gay și câini


Proprietarul unei pensiuni s-a ales cu critici aspre in Italia dupa ce a decis sa nu primeasca un cuplu de homosexuali caruia i-a transmis: "nu acceptam gay si caini", scrie The Telegraph, conform HotNews.ro.

Un cuplu gay din Napoli s-a declarat socat dupa ce a aflat ca nu poate fi gazduit in pensiunea Ciufo de langa Vibo Valentia, in sudul regiunii Calabria, deoarece proprietarii "cred in familiile traditionale".

Filippo Mondella, proprietarul pensiunii, a declarat ca a scris mesajul in timp ce conducea si nu a dorit sa jigneasca pe nimeni atunci cand a transmis cuplului de homosexuali: "E important si nu vreau sa par un troglodit, dar nu acceptam gay si caini".Primarul s-a distantat de proprietarul pensiunii, afirmand ca decizia sa este inacceptabila.

"In Ricadi suntem oameni civilizati iar o astfel de discriminare nu este acceptabila in 2017", a declarat Giulia Russo, primarul din Ricadi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.