joi, 27 iulie 2017

Părinții lui Charlie Gard, un bebeluș aflat în stare critică, au primit termen până joi să ajungă la un acord privind aranjamentele pentru moartea acestuia

Părinții lui Charlie Gard, un bebeluș aflat pe moarte într-un spital din Marea Britanie, au primit termen până joi la ora 14:00 să ajungă la un acord cu Spitalul Great Ormond Street privind aranjamentele pentru deconectarea acestuia de la aparate, scrie ActiveNews.ro.

Un judecător a avertizat că dacă părinții și conducerea spitalului nu vor ajunge la un acord, Charlie va fi mutat într-un centru unde va fi deconectat repede de la aparatele ce îl țin în viață.

Yates și Chris Gard au vrut ca Charlie, în vârstă de 11 luni, să își petrează ultimele zile cu ei, acasă, însă medicii au insistat că nu este practic să asigure tratament la locuința cuplului timp de mai multe zile.

Potrivit lor, un centru de îngrijiri paliative este o soluție mai bună, iar miercuri, avocații care reprezintă părinții bebelușului au declarat în instanță că și clienții lor sunt de acord cu acest lucru, dar există încă dispute privind detaliile planului de îngrijire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.