După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 2 iulie 2017

Iosif Ţon — Scurtă meditaţie despre Dumnezeu ca Tată (2)


Dragii mei,
Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Cristos, este bunatate si iubire. Si el s-a instalat in noi din momentul in care L-am primit pe Domnul Isus ca Mantuitor si Domn. Este cea mai intimă relaţie posibilă. Invata-te sa-i recunosti prezenţa in tine si incepe sa dialogiezi cu El. Ioan scrie ca "partaşia noastra este cu Tatăl şi cu Fiul". Si Duhul Sfânt este cel care facilitează această părtăşie. Cei trei sunt Una şi niciodata nu sunt undeva decât impreuna, deoarece ei sunt inseparabili.
Fiecare dintre ei este Dumnezeu 100%.
De aceea, noi ne putem adresa oricaruia dintre ei.
Dar cel mai exact este să venim la Talăl prin si in Numele Domnul Isus (Calea şi Poarta de intrare) şi prin Duhul Sfânt.
Învata sa meditezi la minuniea locuirii lui Dumnezeu in tine, invata să dialoghezi (sa ai partasie) şi, mai ales, invata sa taci, sa asculti ce iti vorbeste. Daca nu l-ai auzit niciodata pana acum, invata sa o faci de acum inainte: "Cautati si veti gasi, Cereti si veti capata, Bateti si vi se va deschide," ne garanteaza Fiul!
Va iubesc pe toti si voi incerca sa scriu mai des.
Iosif Ţon
Vezi si:

Iosif Ţon — Scurtă meditaţie despre Dumnezeu ca Tată (1)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.