duminică, 2 iulie 2017

Alfa Omega TV: Cruciadele Harvest din SUA


Sunt aproape 38 de grade în Phoenix. Phil Wickham, NEEDTOBREATHE și MercyMe vor cânta în acest an la cruciada Harvest America. Aproape 8 milioane de oameni au participat la evenimentele Harvest pe internet sau personal, și aproape 500 de mii de oameni și-au mărturisit credința. Aceste cifre vor crește în acest an, la stadionul University of Phoenix unde joacă și echipa de fotbal Arizona Cardinals. 
Greg Laurie: Să îi urăm bun venit lui Mel Gibson la evenimentul Harvest Crusade. 
Actorul și regizorul Mel Gibson a făcut o vizită surpriză anul trecut. Nici la ediția din acest an al cruciadei Harvest nu lipsesc surprizele. 
„…și L-am văzut pe Dumnezeu cum l-a transformat din omul pe care îl disprețuiam în cel care voiam să devină.”
MercyMe a prezentat o parte din filmul care se bazează pe marele lor hit "I Can Only Imagine" care va fi lansat în cinematografe de abia în primăvara anului 2018. 
Greg Laurie: Sunt Greg Laurie și sunt un mare admirator al lui Steve McQueen. El este o icoană a Hollywodului.
Pastorul Greg Laurie a prezentat audienței o parte din filmul său care vorbește despre călătoria spre credință a actorului legendar Steve McQueen, film care va fi lansat în cinematografe la toamnă.
Jordin Sparks: Nu este niciodată prea târziu să veniți la Domnul. El vă iubește.
Jordin Sparks, câștigătoarea emisiunii American Idol vorbește despre drumul ei emoționant spre credință după ce a câștigat în 2007.
Greg Laurie: Ea a câștigat emisiunea American Idol la vârsta de 17 ani. A avut un mare succes. A avut o carieră fantastică, dar s-a îndepărtat de credință. Din copilărie a mers la biserică, L-a iubit pe Domnul. Acum un an s-a întors la Hristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.