duminică, 4 iunie 2017

☗ Speak Out - Tabără de Engleză pentru elevii de liceu!


Imbunatateste-ti engleza cu dublu folos!

Te asteptam ca timp de 7 zile sa inveti limba engleza alaturi de vorbitori nativi, sa descoperi legatura dintre caracter si credinta si sa te distrezi intr-un mediu placut, alaturi de viitorii tai prieteni, elevi din liceu din Bucuresti si Sibiu!

Tabara va fi la Păltiniș, jud. Sibiu. Camere sunt amenajate în stil ”hostel” iar tabăra este prevăzută cu teren de fotbal, volei pe nisip, traseu pe munte și alte activități. Programul taberei este compus din ore de curs, interactiune de grup si individuala cu vorbitori nativi, jocuri și concursuri. Orele de interactiune in sala vor cuprinde: vocabular, idiomuri, literatura, discuții în grupuri mici și jocuri.

Tabăra costa 600 lei si include pensiune completa pentru 7 zile, ore de engleză, activități sportive si jocuri organizate de Fundatia Romania Pro Culture. 

Preț: 600 Lei dar dacă te inscrii și plătești avansul de 100 Lei până pe 15 Iunie 2017, plătești doar 500 Lei și iți rezervi locul în tabără. Plata integral se va face până la 15 Iulie 2017

Inscrie-te AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.