După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 iunie 2017

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace frați și surori,
 

          După cum știți, m-am întors din India și de atunci am avut ocazia să vestesc Cuvantul Domnului printre refugiați, alături de frații și surorile din București. Am găsit printre refugiați,  arabi, pachistanezi, indieni și chiar din Bangladesh. Sunt mulți arabi,  apoi 10-12 pachistanezi, iar indieni și bengalezi sunt  în număr de 2-3. Mi-am dorit mult să vestesc Cuvântul, musulmanilor și văd că Domnul a deschis această ușă printre refugiați. Mi-am făcut prieteni pe câțiva dintre ei. Aceștia sunt tineri de la granița  Pachistanului cu Afganistanul. Ei au fost torturați de teroriști și alții răpiți, însă cumva au scăpat și au ajuns în Romania. Din cate știu eu, guvernul român le-a oferit un loc unde să trăiască împreună, cu o mică sumă de bani  pe care o primesc lunar. Nu vor să se  întoarcă înapoi. Vă îndemn, rugați-vă pentru ei și pentru nevoile lor: hrană, haine și acoperiș deasupra capului, și mai ales mântuirea sufletului. Există însă frați credincioși din București care îi vizitează pe imigranți și le împărtășesc Vestea Bună. În felul acesta am și eu ocazia să le vorbesc despre Domnul, iar ei sunt deschiși să asculte. Cred că va fi  roadă în viitor și mulți vor veni la Domnul Isus. Rugați-vă pentru mine să pot face aceasta lucrare atât cat voi mai fi aici în Romania. În prezent frații se gândesc cum să abordeze aceste suflete, într-un mod cât mai eficient.

        Pe scurt din India
          La începutul lunii iunie, echipa din India a susținut un program de evanghelizare de o săptămână, în Chalsa Dooars, acolo unde este și viziunea noastră. A fost greu pentru echipă, din cauza situației politice. Dar chiar și așa, echipa a mers în câteva sate din Chalsa, unde sunt triburi de Adibași . Împreună cu păstorul din zona respectivă, echipa a putut să împărtășească despre Domnul Isus Hristos. Rugați-vă ca Evanghelia să ajungă în tot mai multe zone din  Dooars.
 

          
Despre noi
          Rugați-vă pentru Silvia ca să poată naște natural așa cum se pare că este posibil, după spusele doctorului. Noi credem că Domnul poate aface acest lucru, pentru că rugăciunea are putere. Momentul se apropie repede, iar noi vă mulțumim încă de pe acum pentru toate rugăciunile înălțate până în momentul de față, dar și pentru cele pe care le veți aduce înainatea Domnului, de acum încolo.

          În încheiere dorim să vă mulțumim frumos și rugăm pe Domnul să vă răsplătească rugăciunile și grijile voastre față de noi ca familie și față de lucrarea din India.
   
Cu drag, familia Bagdas!

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.