vineri, 23 iunie 2017

✉ Scrisoare misionară: Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

          Îi mulțumim Domnului că ne-a ajutat să ajungem cu bine acasă, în India. Vă mulțumim tuturor pentru rugăciuni!

          A fost un drum lung și tare obositor, și am trecut prin multe emoții din cauza vremii rele din timpul zborului. Dar Domnul ne-a purtat pe brațele sale și am aterizat cu bine. Când am ajuns, ne-am confruntat cu o mare problemă: în districtul unde locuim este greva generală și nu au voie să circule mașinile. Oamenii de aici (nepalezi indieni), doresc să se formeze propriul lor stat, separat de West Bengal, iar conducerea statului nu este de acord, așa că au loc multe conflicte: mașini, stații de poliție arse, iar acum este grevă generală.

          Domnul a deschis o cale pentru noi și ne-a ajutat ca un șofer să ne ducă până la granița cu districtul nostru, iar de acolo ne-a luat fratele lui Raja care a venit cu o mașină și cu un membru al partidului care a organizat greva. Cu ajutorul lui am reușit să trecem cu bine, chiar dacă ne-au oprit niște oameni cu bâte, gata să ne ia la bătaie. Însă când acel membru al partidului, le-a explicat situația, ne-au lăsat să trecem și am ajuns cu bine acasă după aproape 40 de ore de călătorie. Îi mulțumim Domnului că ne-a ajutat să ajungem acasă, chiar dacă inițial părea ca nu există nici o cale. Pe drum am trecut și pe lângă două accidente, unul chiar al unei alte mașini de la aeroport care a plecat cu puțin timp înaintea noastră. 

          Domnul fie slăvit că ne-a păzit și ne-a sprijinit în toate!

          Îi mulțumim Domnului pentru timpul binecuvântat petrecut în Romania, și acum ne rugăm ca Domnul să continue să ne folosească aici în India pentru slava Lui!

 
Vă mulțumim tuturor pentru rugăciuni!
 
Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și Baruch Rai

Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
 
  Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
 
RON RO95WBAN2511000083801052
Banca Intesa Sanpaolo
Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 
             Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.