După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 25 iunie 2017

Istanbul: Marșul homosexualilor, INTERZIS de autoritățile turce pentru al doilea an consecutiv. Parada gay de la Cluj Napoca a fost aprobată de autorități. La Madrid începe World Pride, unul dintre cele mai mari evenimente din lume ale comunităţii LGBT. Potrivit primăriei capitalei spaniole, ar putea participa până la două milioane de persoane la această manifestare...

Pentru al doilea an consecutiv, autoritățile turce au interzis parada gay care urma să aibă loc duminică la Istanbul.  Biroul guvernatorului din Istanbul a precizat că marșul LGBT a fost interzis din cauza temerilor siguranța participanților, a turiștilor și  din motive de ordine publică, scrie cnbc.com, potrivit ActiveNews.ro.

Este al doilea an în care marșul LGBT din  Istanbul, considerat în trecut drept cel mai mare din lumea musulmană, a fost interzis de autoritățile orașului. Activiști LGBT au anunțat pe rețelele de socializare că vor organiza un marș care va porni din Piața Taksim.

Biroul guvernatorului a avertizat însă că în acea zonă  demonstrațiile sunt interzise.

Mai multe organizații au amenințat săptămâna trecută că va împiedica marșul dacă autoritățile nu vor decide să îl interzică.

Parada „Cluj Pride” se va ţine, până la urmă, pe 1 iulie, anunţă reprezentanţii comunităţii LGBT din Cluj pe Facebook. Autorizaţia a fost eliberată de către Primăria Cluj după 22 de cereri depuse, menţionează organizatorii paradei, potrivit www.libertatea.ro.

La Madrid, a fost lansat, ieri, în condiţii de securitate deosebite, World Pride, unul dintre cele mai mari evenimente din lume ale comunităţii LGBT, informează France Presse, potrivit www.romania-actualitati.ro.

Astăzi, va avea loc o defilare, iar, până pe 2 iulie, potrivit primăriei capitalei spaniole, ar putea participa până la două milioane de persoane la activităţile programate de comunitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.