După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 iunie 2017

Florin Ianovici — La drum cu El, de dragul Lui

Iov 6:14 "Cel ce suferă are drept la mila prietenului, chiar dacă părăseşte frica de Cel Atotputernic. "Iov 6:15 "Fraţii mei s-au arătat înşelători ca un pârâu, ca albia pâraielor care trec."
Nu știi pe unde va curge pârâul, iar albia lui te surprinde când te aștepți mai puțin. Așa să fie frații lui Iov? Se pare că da. Când ești acoperit de bube, când singura comoară râmăne un ciob cu care te scarpini așezat pe cenușă, frații o cotesc ca un râu înșelător.

În ochii lui Dumnezeu mila e dreptul celui ce suferă, deci obligația celui ce își spune prieten. Dumnezeu care este Judecătorul tutuor celor vii, va cere într-o zi socoteala tuturor prietenilor.
Iov a luat un ciob ca să își scarpine bubele de pe piele. Frații au luat niște cioburi din Biblie cu care rașchetau sufletul bietului Iov. Când dragostea și înțelepciunea lipsesc, Biblia se sparge în cioburi care aduc atâtea răni.
Azi e o zi de sărbătoare. Ca și ieri, ca și mâine. Dumnezeu merită iubit, iar harul merită sărbătorit. Aduc mulțumiri ca jertfă și buzele mele rostesc laudele Lui.
Chiar dacă albia dragostei aproapelui a secat, chiar dacă promisiunile prietenilor cotesc brusc, noi tot ne bucurăm în Dumnezeul mântuirii noastre.
Și ca semn că îl iubim ieșim la Ploiești, la biserica baptistă Elim, azi, de la orele 19, ca să vestim tuturor pe Dumnezeul vieții, pe Dumnezeul sărbătorii veșnice.
Vă așteptăm cu drag!
Transmitem live pe contul de facebook Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.