După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 iunie 2017

Florin Ianovici — Greutățile slujirii


Faptele apostolilor 8:26 "Un înger al Domnului a vorbit lui Filip şi i-a zis: „Scoală-te şi du-te spre miazăzi, pe drumul care coboară spre Ierusalim la Gaza şi care este pustiu.”

Întâi e greutatea amiezii atunci când soarele dogorăște, iar oamenii se adăpostesc la umbră. Te încearcă îndoiala pentru că noi tratăm și lucurile lui Dumnezeu în logica omenească: cine poate fi pe drum la o asemena oră?

Apoi e dezamăgirea că e doar un singur om pe drumul spre Gaza. Dezamăgirea aceasta se datorează amăgirii că mulți înseamnă mult. La Dumnezeu mult înseamnă doar atunci când faci totul pentru puțin. 

E și uimire atunci când te întrebi de ce îngerul nu a făcut el slujba de a vorbi cu etiopianul? Greu înțelegem că onoarea vestirii mântuirii aparține Bisericii, nu îngerilor. Și această cinste ar trebuie să ne înnobileze sufletul. 

Dar chiar și în timpuri arzătoare, de caniculă sufletească, chiar dacă sunt puțini cei ce te așteaptă, chiar dacă îngerul te lasă pe un drum pustiu…noi tot vom alerga să ajungem carul. Așa am învățat: să ascultăm de șoapta Duhului Sfânt.

Mâine, joi, 8 iunie ne putem vedea la biserica penticostală ,,Oaze de viață’’ din Arad, de la orele 19.00 la o slujbă de vestire a Cuvântului lui Dumnezeu.

Doamne ajută, Doamne dă izbândă!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.