joi, 8 iunie 2017

Daniel Gheorghe — Susținerea demersului cetățenesc pentru Familie este adevărata rezistență națională a noastră, a creștinilor de toate confesiunile, în fața celor care vor să regândească lumea după dogme materialist-atee și care vor să lichideze libertatea de expresie și conștiință în numele ideologiei!

Ca deputat al Partidului Naţional Liberal voi susține până la capăt demersul de modificare a Constituției României. Nu a existat în cei 27 de ani de democrație niciun act civic ori politic mai nobil, mai unitar confesional și moral și de mai mare substanță sub aspectul a ceea ce înseamnă destinul societății românești. 

Totodată demersul constituțional pentru Familie a scos la lumină toată coloana a cincea a neo-marxismului post-gramscian cuibărita prin ONG - uri finanțate dubios, universități ideologizate ori baruri ciudate de prin subsolurile marilor orașe. Acum vom vedea scos la suprafață tot extremismul celor care în mod fals vorbesc de libertate și drepturi dar ridică sus pumnul înainte drept urmași direcți ai totalitarismului marxist-leninist. 

Susținerea demersului cetățenesc pentru Familie este adevărata rezistență națională a noastră, a creștinilor de toate confesiunile, în fața celor care vor să regândească lumea după dogme materialist-atee și care vor să lichideze libertatea de expresie și conștiință în numele ideologiei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.