miercuri, 21 iunie 2017

Florin Barbu în greva foamei, după ce copiii i-au fost abuziv ridicaţi din familie de autorităţile britanice şi daţi spre adopţie unui cuplu de homosexuali

După ce Curtea Europeană a Drepturilor Omului i-a respins dosarul, românul Florin Barbu a început greva foamei în faţa Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti, scrie Stiripentruviata.ro.
Autorităţile britanice i-au luat cei doi copii, un băiat şi o fată – cetăţeni români -, pe motiv că tatăl nu se mai înţelegea cu soţia, mama copiilor, care avea o aventură extraconjugală şi a fot ulterior diagnosticată de serviciile sociale britanice ca suferind de tulburări pshice. Copiii au fost urgent daţi spre adopţie unui cuplu de homosexuali britanici.
Florin Barbu cere statului britanic să îi returneze copiii, cu care avea o relaţie foarte bună la momentul răpirii lor din sânul familiei de către serviciile sociale ale ţării de rezidenţă, Marea Britanie.
Copiii pot trăi cu el sau cu familia extinsă din România – bunicii din partea mamei.
Florin Barbu a postat de curând un video în care apare în mod evident slăbit şi vorbeşte despre faptul că nu vrea să condamne sau să judece stilul de viaţă al părinţilor adoptivi britanici ai copiilor, dar aminteşte că legea din România, ţara ai cărei cetăţeni sunt copiii, nu permite adopţia de către cuplurile de acelaşi sex.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.