După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 6 iunie 2017

Australia: Noua Galie de Sud respinge legalizarea avortului, iar Tasmania refuză legalizarea eutanasiei

Noua Galie de Sud și Queensland rezistă presiunilor de liberalizare a avortului
Parlamentul statului australian Noua Galie de Sud a respins inițiativa pentru legalizarea avortului, cu 25 de voturi „contra” la 14 „pentru”. Proiectul de lege, denumit „Abortion Law Reform Bill 2016” ar fi urmat să elimine avortul din Codul penal și totodată ar fi interzis orice fel de proteste în zona proximă clinicilor de avort.
Proiectul a fost inițiat de Verzi, un partid de stânga în mod „tradițional” pro-avort, dar nu s-a bucurat de niciun fel de sprijin din partea guvernului local.
În perioada premergătoare votului, arhiepiscopia de Sydney a transmis tuturor catolicilor un îndemn la protejarea vieții umane prin semnarea unei petiții populare adredate parlamentului.
Noua Galie de Sud este al doilea stat australian care refuză în acest an relaxarea legislației avortului, după Queensland.
În Australia legislația avortului diferă de la stat la stat: avortul la cerere este disponibil în Australia de Vest, Teritoriile de Nord, Victoria și în insula Tasmania. Însă statele unde este concentrată majoritatea populației, Queensland și Noua Galie de Sud, ca și Australia de Sud nu permit avortul decât ca excepție de la legea penală, în situații precum malformații ale fătului, amenințare la adresa vieții și sănătății mamei sau, în Noua Galie de Sud, pentru anumite „motive socio-economice”.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.