joi, 1 iunie 2017

Agenția Kairos — Rugați-vă pentru echipa de români care va pleca în Malawi!

Căci propovăduirea noastră nu se întemeiază nici pe rătăcire, nici pe necurăție, nici pe viclenie. Ci, fiindcă Dumnezeu ne-a găsit vrednici să ne încredințeze Evanghelia, căutăm să vorbim așa ca să plăcem nu oamenilor, ci lui Dumnezeu, care ne cercetează inima. (1 Tesaloniceni 2: 3, 4)
 
          În perioada 29 mai - 12 iunie, un grup de patru români (Piu Nelu, Piu Daniel, Simotă Elisei și Piu Carmen) din Biserica Creștină după Evanghelie din Villalba, Italia, vom fi plecați într-o călătorie de misiune pe termen scurt la familia Marianciuc din Malawi.
 
Am aprecia să vă știm alături în această perioadă și să vă rugați:

- ca să rămânem tari în credința în Domnul Isus;
- pentru lucrările care se vor desfășura: tabere de copii, vizite în familii, lucrarea printre copiii orfani; Domnul să pregătească inimile copiilor și ale adulților, iar Evanghelia să aibă impact veșnic în viețile acestora;
- Dumnezeu să ne protejeze în lunga călătorie până acolo și în tot timpul nostru în Malawi;
- pentru sănătate fizică.

 
          Ne dorim ca această vizită să fie o binecuvântare pentru familia Marianciuc, dar și pentru surorile și frații malawieni din zonă. De asemenea, plecăm cu speranța că noi înșine vom fi binecuvântați în această călătorie, cât și dumneavoastră care ne susțineți în rugăciune. Și toate împreună, ca un buchet de flori să fie închinate lui Dumnezeu, care merită toată slava, în veci.
 
Elisei Simota, Carmen Piu
Nelu Piu și Daniel Piu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.