După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 7 mai 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Taciuc, Papua Noua Guinee


Lucrări în satul Arop

Domnul Isus, pe care îl mărturisim prin lucrările pe care le facem, ne-a ajutat în zilele ce au trecut, ascultându-ne rugăciunile şi veghind asupra noastră la fiecare pas.
          
Prin harul Domnului, împreună cu un coleg de la Centrul de Comunicaţii şi Servicii Tehnice, ne-am deplasat în a doua jumătate a lunii aprilie, în satul Arop, în zona de coastă. Am avut împreună posibilitatea de a ajuta echipele de traducători locali montând un set de panouri solare şi reparând aparatura care slujeşte acolo la menţinerea funcţionalităţii calculatoarelor pentru traducerea Scripturii.
 
Dacă doriţi să vă rugaţi pentru noi şi dacă Domnul v-a pus pe inimă lucrul acesta:
- Mulţumiţi pentru că Domnul ne-a păzit în călătoria plină de pericole în jungla de mangrove
- Mulţumim Domnului că am putut să fim eficienţi în lucrare şi să ajutăm în mod real traducerea Scripturii în Arop
- Rugaţi-vă ca să putem fi sănătoşi în continuare şi să putem sluji aici la marginile pământului
- Rugați-vă pentru Mihaela care a început lucrul în departamentul de rețelistică din Ukarumpa
 
          Mulțumim celor ce ne-au susținut în rugăciune în tot acest timp. Am călătorit mult prin jungla de mangrove plină de crocodili și uneori am simțit că numai Îngerul Domnului a făcut minuni și ne-a scos din mlaștinile în care rămăseserăm blocați.
          Domnul Isus să vă binecuvinteze în orice lucru şi fie ca, aşa cum am cunoscut noi
harul care vine de la El şi Vestea cea Bună a mântuirii, tot aşa să se descopere şi popoarelor de aici care aşteaptă încă Cuvântul Lui!
 

Marius şi Mihaela Taciuc

 
Pentru a putea vizualiza scrisoarea completă primită de la familia Taciuc, apăsați aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.