După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 31 mai 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel și Saroja Olteanu, India

Pace,
          Tot ceea ce avem nevoie, este de dragostea Domnului Isus, dragoste curată,  sinceră și credincioasă. Avem nevoie mai mult din iertarea  Lui, răbdarea Lui și stăruința Lui în a da naștere din nou la cei păcătoși. Haideți să ne unim în rugăciune, din nou, pentru Haldibari și Jalpaiguri.

 I. Haldibari
Pranish, Rozy și fiica lor.
          Rugați-vă pentru Pranish, cel care conduce lucrarea din Haldibari. El a fost plecat singur (și-a lasat familia în Jalpaiguri) ca să își dea examenele de la facultate. S-a întors astăzi. Rugați-vă pentru reluarea cu bine a lucrării din Haldibari.

Gupta Ajay este primul rod al lucrării din Haldibari. După el, s-au hotărât și soția și mătușa lui. Rugați-vă pentru întărire în credință.

Monoronjon Roy. Rugați-vă pentru izbăvire din amorțirea spirituală pentru Monoronjon. El nu mai participă la nici o adunare din Haldibari.

Munmun Roy și Manik Roy sunt primele roade din Roy para (un cartier al orașului Haldibari). Rugați-vă pentru ca și ei să aducă alte suflete la Domnul Isus.

Gautam Sarkar. Rugați-vă pentru vindecarea lui Gautam de boala mentală și pentru refacerea credinței lui.
 
II.Jalpaiguri.
Botezuri
          Astăzi ar urma să avem două botezuri: pentru Som și pentru Jorna. Som este băiatul din Nepal care este orfan de amândoi părinții. El a fost cu familia noastră în ultimii opt ani. Rugați-vă și pentru decizia lui de a merge la școala biblică pe 5 iunie, împreună cu Bishojit și Jaianto.

Jorna. Rugați-vă pentru înțelepciune, pentru a câștiga și a păstra pacea în familia ei. Familia ei este formată din părinți recăsătoriți, amândoi având copii și din familiile anterioare.

Școala duminicală.
          Rugați-vă pentru adolescenții care stau la noi și ne ajută în lucrarea cu copii: Rahul, Suvo, Ashish, Ratna, Sompa, Rozy, Shormila, și Sonu. Câțiva dintre ei au fost deja botezati.

Întâlnire de conducători
          Pe 24 mai se va organiza în Jalpaiguri o întâlnire a conducătorilor diferitelor adunări din Jalpaiguri.Rugați-vă pentru mai multă unitate și cooperare în lucrarea Domnului Isus.

Căsătoria Pujei
          Puja s-a căsătorit pe 23 mai. Rugați-vă pentru creșterea ei și a lui Jaianto, din punct de vedere spiritual (ei au fost botezați cu două săptămâni în urmă).

Vacanța de vară
          Rugați-vă pentru planul de a avea o periodă intesificată de evanghelizare pe perioada vacanței de vară care începe pe 22 mai.

Chitoli
          Rugați-vă să ne putem îngriji de sora mai mică a lui Piali, pe care o cheamă Chitoli. Mama ei ne-a încredințat-o în grijă, dar numai în timpul zilei.

David
          Rugați-vă pentru studiile lui David și Abigail de la școala biblică din Kerala. David a plecat spre Kerala pe 17 mai.
         

Biruința este a Domnului Isus. Noi suntem de partea Învingătorului și El este de partea noastră. Nu trebuie decât să cerem de la El. Slăvit să fie Domnul Isus!
 

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.