După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 13 mai 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel și Saroja Olteanu, India

Pace,
          Domnul Isus ne-a spus ca ne dă pacea Sa, dar nu cum ne-o dă lumea. El ne dă o pace interioară, în mijlocul tuturor încercărilor. Este o pace biruitoare, care ni se dă dacă îndrăznim în Numele Lui.
          Prin această scrisoare vă îndemn din nou să vă rugați pentru câteva motive:
I. Pentru zona în care se găsește adunarea noastră.
II. Pentru câteva planuri de căsătorie.
III. Pentru copiii noi care s-au alăturat familiei noastre.

I. Bhagat Singh Colony
          Acesta este numele satului unde se află adunarea noastră. Este un sat la intrarea în orașul Jalpaiguri. Satul este împărțit între comunitatea hindusă și cea musulmană. Adunarea este așezată în partea hindusă. Câțiva hinduși l-au acceptat pe Domnul Isus în viața lor, dar dintre musulmani, niciunul.

1. Dida era printre săracii de care ne îngrijeam în acest sat. Pe lânga mâncare și medicamente, ei au primit și Evanghelia. Dida a vrut de la început să se boteze, dar lucrul acesta a devenit posibil numai după moartea soțului ei. După ce Dida s-a mutat la noi, ea a dăruit pământul lor pentru construirea adunării. Împreună cu Dida, am vizitat Murshidabad și am vestit Evanghelia la rudele ei, dar și în multe sate din acea zonă.  Rugați-vă pentru mântuirea fiului ei, Topon, dar și a celorlalte rude din Murshidabad. Rugați-vă pentru mântuirea vecinilor adunării noastre.

2. Promila și Sormila au fost primele roade ale școlii noastre duminicale. Promila s-a botezat mai întâi, apoi Sormila. Ele erau orfane de tată. După ce au trecut peste probleme serioase de credință și viață, fiecare a primit în dar,  câte un soț și un fiu. Acum Promila face lucrare împreună cu soțul ei, Atzinto, în Talma.  Rugați-vă pentru ocrotirea familiilor lor și pentru roadă în urma mărturiei lor.

3. Sujit Roy este cel care, atunci când s-a întors la Dumnezeu, a aruncat din casa lui toți idolii. Împreună cu el, s-au hotărât pentru Domnul și soția și fata lui, Barnali. Ei mai au o fată care este nascută cu handicap din naștere. Sujit, de curând, a făcut un accident de mașină și trebuie să se ocupe de persoana care a fost lovită. Rugați-vă ca Dumnezeu să îi dea izbăvire și roadă.

4.Sagarika și Sompa. Sagarika este mama Sompei. Ele au cunoscut Evanghelia de mulți ani, dar cel rău le-a pus piedici în a se dedica pe deplin Domnului Isus.Rugați-vă pentru izbăvire.

5. Jotimoy este un tânăr care este paralizat din adolescență, însă îi place să citească Biblia în limba engleză și să asculte cântări creștine. Rugați-vă pentru mântuirea și vindecarea lui.

6. Bumba, Tara și Surjo sunt o familie dragă, pe care o vizitez pentru studiu biblic. Rugați-vă pentru mântuirea lor.

7.Musulmani. Rugați-vă ca si din rândul musulmanilor din Bhagat Singh Colony,  să fie câțiva copii ai lui Dumnezeu. Avem nevoie de înțelepciune în mărturisirea Evangheliei.

II. Căsătorii. În luna mai vom participa, prin voia Lui, la două căsătorii: Harani (11 mai) și Puja (17 mai).

1. Harani este sora mai mică a lui Esther. Rugați-vă ca Dumnezeu să pregatească un soț bun și pentru Esther.

2. Puja. Problema cu Puja este că ea încă nu este născută din nou. Dar fratele ei, care este creștin, vrea să o dea în căsătorie unui creștin. Rugați-vă ca Dumnezeu să își arate mila Lui față de ea.

3. Rozy este fata în vârstă de 12 ani, care stă la noi. Ea are o relație mai veche cu un tânăr de 22 de ani, la care nu a vrut să renunțe nici după ce l-a primit pe Domnul Isus. Rugați-vă ca ea sa înțeleagă și să renunțe la legăturile vechi ale păcatului.

III. Copii noi. Prin harul lui Dumnezeu, am primit săptămâna aceasta încă doi copii în familia noastră: Sarita (13 ani) și Rina (7 ani). Rugați-vă ca să putem sa le adaptăm în școală, și ca Dumnezeu să se descopere lor.

IV. Mekliganj. Joia trecuta am avut un program de evanghelizare în Mekliganj. Rugați-vă pentru roadă după voia lui Dumnezeu.
         
          Mulțumesc că ne purtați în rugăciuni. Aceasta este o lucrare a dragostei lui Dumnezeu.

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.