joi, 25 mai 2017

Probleme în paradis pentru cuplul gay format dintr-un român de 24 de ani şi un fost preot britanic de 78 de ani


Vezi şi:Relaţia dintre tânărul model Florin Marin (24 de ani) şi preotul pensionar Philip Clements (78 de ani) din Anglia pare să scârţâie, după ce fostul prelat s-a plâns apropiaţilor că iubitul său nu i-a făcut pe plac de când s-au mutat în Bucureşti.

Marea supărare a lui Philip Clements (78 de ani) este că Florin nu i-a găsit până acum un profesor de limba română. „Nu scârţâie relaţia noastră, aşa cum, probabil, mulţi şi-ar dori. El s-a plictisit în casă şi s-a supărat că nu i-am găsit încă un profesor de limba română, pentru că vrea să ne înveţe limba. Eu i-am promis o profesoară de română, dar nu m-am putut ţine de cuvânt pentru că am fost foarte ocupat în ultima perioadă cu interviurile pe la televiziuni. Am fost foarte ocupat şi cu casa, cu amenajarea interioară pentru că mai avem încă multe de făcut“, spune Florin Marin.

Preotul, extrem de gelos

Pe lângă asta, Philip şi l-ar dori pe Florin lângă el tot timpul. “Philip mai intră în depresii, pentru că era obişnuit cu alt stil de viaţă în Anglia. Deocamdată nu face nimic, stă toată ziua şi se uită la televizor. I-am spus să mai iasă şi el pe afară, să se plimbe şi singur, nu numai cu mine. El mai este supărat acum şi pentru că şi-a pierdut o pisică. I-a fugit din casă. Are două pisici cu care a venit din Anglia. De asemenea, este extrem de gelos. De câte ori ies cu el afară începe să îi joace feste inima. Îi este frică să nu mă piardă”, mai spune Florin.

Ca să ne demonstreze că totul este bine între cei doi, Florin ne-a povestit că Philip l-a dus la mall şi i-a cumpărat noua colecţie de genţi a unui celebru designer italian.

Citeste mai mult: adev.ro/oqgg03

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.