După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 12 mai 2017

Ionel Tuțac — Asociația Evanghelistică Billy Graham organizează în aceste zile la Washington un eveniment inedit intitulat: World Summit in Defense of Persecuted Christians

Vicepresedintele american Mike Pence a declarat cã administratia americanã protejeaza si promoveaza libertatea religioasa in lume
Asociatia Evanghelistica Billy Graham organizeaza in aceste zile ( 10-13 mai) la Washington un eveniment inedit intitulat: World Summit in Defense of Persecuted Christians.

La eveniment participã peste 600 de lideri crestini: pastori, teologi, misionari, politicieni, avocati ai drepturilor religioase, dar si persoane persecutate din 136 tari.

Scopul evenimentului nu este un efort ecumenic de a uni crestinii prin teologie sau eclesiologie, ci de a sublinia faptul cã persecutiile impotriva crestinilor au atins in ultimii ani cel mai inalt nivel din istoria moderna.

Indiferent daca prigoana vine din partea autoritatilor, a unor fanatici religiosi, a grupãrilor teroriste, a musulmanilor sau din partea altor religii, ea este o unealtã a Satanei folosita cu scopul de a distruge viata si marturia crestinilor.

Alaturi de Franklin Graham, presedintele Asociatiei Billy Graham, printre vorbitori se afla importanti teologi, profesori sau lideri crestini: Erwin Lutzer, Ravi Zacharia, Peter Kuzmic, Robert Cunville, Jack Graham, Michael Nazir-Ali, Donald Wuerl, Sami Dagher, Will Graham, Hugh Osgood, Richard Bewe, etc.

Principalul invitat al Summitului a fost vicepresedintele SUA, Mike Pence, care si-a reafirmat cu acest prilej credinta in Domnul Isus si a afirmat cã administratia americana va lupta pentru protejarea si promovarea libertatii religioase in lume. 

Participantii la eveniment au avut ocazia sã asculte mãrturiile unor crestini persecutati, sa vizioneze diferite imagini despre persecutii petrecute in ultimii ani in diferite tari si sa participle la diferite seminarii despre: extremismul religios si militar, opresiunea politica impotriva crestinilor, filozofia umanistica seculara,etc.

Timpul de lauda si inchinare este condus de renumiti cântãreti crestini, ca: Michael W. Smith, Huntley Brown, Tom Bledsoe, Dennis Agajanian, Tommy Coomes Band, Huw Priday, grupul Tenor din Canada si un cor de copii din Coreea de Sud.

Alãturi de mine la acest eveniment mai participã din România si pastorii: Viorel Iuga, Nelu Ardelean si Emanuel Dobrin.

Sã continuãm sã multumim lui Dumnezeu pentru libertatea religioasã si sã nu uitãm sã ne rugãm pentru cei persecutati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.