După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 6 mai 2017

Florin Ianovici — Gânduri pentru Cina Domnului

,,Acesta e Fiul Meu Preaiubit în care îmi găsesc toată plăcerea.De El să ascultați.’’ Matei 3:17
,,Aceasta’’ e un pronume de politețe.

În Dumnezeu găsim calea respectului față de aproapele nostru. Cine nu respectă nu s-a întălnit cu Dumnezeu, nu a devenit fiu, ci a rămas în sclavia firii pământești.

,,este Fiul’’ e rădăcina de care avem nevoie.
În Dumnezeu este apartență, este filiație, este identitatea noastră. Când nu aparții nimănui, de ce ar conta cineva?

,,în El îmi găsesc toată plăcerea.’’
În Dumnezeu este fericirea, bucuria, plăcerea după care suntem atât de avizi. Relațiile de dragoste, de supunere unul față de altul sunt calea către bucurie. Cum poate dăinui o fericire bazată pe bani, haine, titluri omenști?

,,De El să ascultați.’’
Surzenia spirituală este pricina durerilor noastre. Nu auzim și chiar dacă auzim ne purtăm ca surzii. Nimic din ce promite Dumnezeu nu se poate primi fără ascultare. Dacă ascultă cineva de Hristos îi va merge bine în căile sale.

Mâine este Cina Domnului. Mă rog pentru redobândirea respectului unii față de alții, mă rog să ne înrădăcinăm în Hristos, mă rog pentru o fericire necapricioasă și pentru puterea de a urma sfaturile blândului Păstor.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru o seară cu mult rod la Vaslui. La Centru de Afaceri, în sala de conferință a coborît harul lui Dumnezeu.
Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Fiul Său Hristos.
Mâine la orele 10.00 la sala Eminescu din Romexpo ne vom apropia de trupul și sângele Domnului Isus. Aștept puterea Duhului Sfânt să coboare și să vindece bolile dinafară și cele dinlăuntru.
După amiază la orele 18.00 vom înălța inima prin rugăciune și cântare, iar cugetul nostrum va fi zidit prin partea a doua a mesajului: ,,David, un om după inima lui Dumnezeu’’
Vă așteptăm cu drag.
Florin Ianovici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.