După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 23 mai 2017

Finlanda a interzis împărtășirea copiilor Smicală de către Episcopul Macarie. Ambasada Finlandei ne prezintă drept o țară de romi (VIDEO)

Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord a mers în Tampere, Finlanda, pentru a o întări sufletește pe Camelia Smicală, medicul român căreia i-au fost luati abuziv cei doi copii minori și internati separat în doua centre de plasament.
 
De asemenea, Părintele Episcop a făcut o cerere pentru a merge să-i viziteze și să-i impărtășescă pe copii. După o zi de deliberări, serviciul social din Tampere a decis că Maria și Mihai nu au acest drept. Încă un drept inalienabil - dreptul la credință - care le este călcat în picioare celor doi copii. „Nu trebuie abandonată lupta!”, a afirmat Preasfințitul Macarie.

Surse din zona militară ne informează că apatia autorităților românești s-ar datora unor contracte de câteva sute de milioane de euro pe care Guvernul le negociază cu industria de armament din Finlanda, privind transportoare „Patria”, care ar putea fi asamblate la noi, și elicoptere "Puma", de dat la reparat. Pentru asta ne vinem copiii? Vom reveni cu detalii pe acest subiect.

În acest timp, Ambasada Finlandei de la București a decis să răspundă protestelor naționale de solidaritate cu acest caz printr-o postare în care ni se prezintă beneficiile protecției copilului și respectul desăvârșit pe care îl au autoritătile finlandeze pentru drepturile familiei, părinților și copiilor. Textul - care se dorește a fi un răspuns dintr-o campanie de PR coordonată cu celălalte ambasade ale țărilor nordice care încalcă brutal drepturile parentale și ale copiilor (ceea ce dovedește un centru de comandă interesat în spălarea imaginii lor) - pare un extras sau, posibil, chiar un  plagiat din cartea "1984" a lui George Orwell. Românii au început să replice pe pagina de Facebook a Ambasadei 

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.