După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 24 mai 2017

Cine este Philipp Budeikin, omul din spatele jocului Balena Albastră. Mărturi terifiante

Philipp Budeikin se află în prezent într-o închisoare din Rusia, după ce a recunoscut că este omul din spatele jocului Balena Albastră și că a împins mai mulți adolescenți din toată lumea să se sinucidă, scrie Daily Mail.
Budeikin este acuzat că a împins cel puțin 17 adolescente să se sinucidă după ce au participat la jocul Balena Albastră. Tânărul rus de 21 de ani și-a recunoscut faptele și susține că victimele sale sunt ”o greșeală biologică” și le-a spus polițiștilor că victimele jocului săi au fost ”fericiți să moară” și că el ”a curățat societatea”.
Jocul Balena Albastră presupune ”spălarea pe creier” a unor adolescenți vulnerabili, timp de 50 de zile, determinându-i să realizeze mai multe sarcini, începând de la vizionarea unor filme horror, până la plimbări nocturne și autoflagelare. În cele din urmă acestora li se spune să se sinucidă.

Zeci de scrisori de dragoste de la adolescente

Penitenciarul din Sankt Petersburg în care este închis Budeikin a anunțat că fondatorul Balenei Albastre a primit zeci de scrisoari de dragoste de la adolescente. Reprezentnații închisorii spun că nu au nicio bază legală prin care să îl împiedice pe tânăr să primească aceste scrisori și nici să îi interzică să le răspundă.
Psihologii susțin că cel mai probabil acele fete care se cred îndrăgostite de Philipp Budeikin nu au primit suficientă atenție și dragoste din partea părinților, iar acest tânăr arătos de pe internet le-a oferit impresia că le poate da atenția și sprijinul de care au nevoie.
Unele estimări arată că, doar în Rusia, sute de adolescenți, majhoritatea fete, și-au pierdut viața după ce au devenit obsedate de aceste ”grupuri ale morții”.

Mărturia terifiantă a fondatorului Balenei Albastre

Continuarea pe www.stiripentruviata.ro
Vezi și alte articole despre "Balena Albastră"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.