miercuri, 8 noiembrie 2017

Foarte util de (re)citit în aceste zile: Arhipelagul Gulag din Finlanda unde sunt prizonieri / închiși copiii doctoriței Camelia Smicală – o afacere de 1 miliard de euro...

Național-socialismul n-a murit, ci doar e în stare de conservă și se manifestă sub forma unui nazism întârziat în unele state din nordul Europei, care au dezvoltat un adevărat Arhipelag Gulag al copiilor, prin sistemele de tip Bernevernet. Cel puțin așa pare să fie dacă luăm la bani mărunți cazurile familiilor Nan și Bodnariu și acum cel al dnei dr. Camelia Smicală, ai cărei copii sunt răpiți și abuzați fizic și psihic de sistemul de "protecție a copilului” din Finlanda.

 În exclusivitate, după ce a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare pentru "denigrarea” sistemului, românca a acceptat să ne acorde un interviu despre presiunile extraordinare la care este supusă și chinul pe care l-a îndurat familia ei în ultimii ani, povestind în premieră cum un fost ambasador român, pe care nu ne sfiim să îl numim drept o jigodie penală, i-a închis în nas porțile ambasadei – la propriu – atunci când i-a cerut sprijinul, cu copiii mici în brațe. În prezent, societatea civilă creștină pregătește marșuri de protest și solidaritate în principalele orașe ale țării pentru data de 21 mai, de Sfinții Împărati Constantin și Elena. Despre toate aceste și multe altele veți afla mâine, în exclusivitate, pe ActiveNews. Astăzi, câteva date despre mizele afacerii de circa 1 miliard de euro anual.

Cu adevărat, ceva e putred rău de tot în Danemarca; și în Suedia și în Norvegia și în Finlanda – unde zeci de familii de români au copiii răpiți de Bernevernet-urile locale. Dacă dna Alina Mungiu Pippidi ne explica, pe măsura sponsorizărilor de sute de mii de euro primite din Norvegia, că românii care au ieșit în întreaga lume în apărarea drepturilor copiilor și părinților Familiei Bodnariu sunt agenți plătiți de ruși, ne întrebăm ce va mai găsi acum, în cazul Familie Smicală, când Finlanda, deși țară UE, se află în cele mai bune relații cu Rusia, țarul Putin fiind așteptat ca oaspete de vază la aniversarea a 100 de ani de independență a republicii nordice, în timp ce președintele Sauli Niinistö urmeaza să viziteze Kremlinul.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.