După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 aprilie 2017

VIDEO: Deputatul USR Matei Dobrovie susține demersul Coaliției pentru Familie: Sunt creștin și nu îmi e rușine. Dacă Parlamentul împiedică acest referendum, pierde orice credibilitate a noastră, ca educație în fața cetățenilor


La Palatul Parlamentului s-a desfășurat marți, 25 aprilie 2017, conferința „Referendumul pentru căsătorie și familie. Analiză și implicații”,  având ca subiect inițiativa legislativă a cetățenilor de revizuire a Constituției României pentru ocrotirea familiei să căsătoriei. 

Printre invitați s-au numărat Mihai Gheorghiu, Președintele Comitetului de Inițiativă al Coaliției pentru Familie, Sophia Kuby, Director, ADF International Adina Portaru, Avocat, ADF International, dar și membri ai Parlamentului României.

Deputatul USR Matei Dobrovie a explicat motivele pentru care susține această inițiativă și a promis că va face tot ceea ce îi va sta în puteri pentru ca românii să poată vota la acest referendum.

„Susțin în nume personal întrutotul demersul făcut de Coaliția pentru Familie și cred că este un exercițiu democratic extraordinar, public și legitim. Este pentru prima oară când cetățenii României strâng peste trei milioane de semnături pentru a participa la o astfel de decizie. Voința lor nu trebuie și nu poate să fie ignorată în condițiile în care îndeplinește și chiar depășește cerințele articolului 150 din Constituția României referitor la numărul total de semnături și la dispersia lor teritorială. Această inițiativă îndeplinește absolut toate criteriile. Mai mult, clarificarea definiției familiei din Constituție corelate cu articolul 259, aliniatul 1 din codul civil reprezintă o protecție superioară a unui fundament esențial al societății românești care în continuu atacat în ultimii ani în țara noastră și nu numai. Mulți spun că famila întâmpină probleme și este adevărat: problemele sunt legate de o rată mare a divorțurilor, violența domestică, dar asta nu înseamnă și nu poate să însemne că familia trebuie abolită, subminată sau înlocuibilă și că ea nu este cea mai potrivită formă de conviețuire și mediul cel mai prielnic pentru creșterea și educarea copiilor. Acest referendum este un instrument perfect democratic prin care poporul trebuie să-și exercite suveranitatea. Nu putem interzice anumite teme doar pentru că nu suntem de acord cu ce solicită ele. Este o inițiativă perfect legitimă, familia trebuie protejată. Sunt creștin și nu îmi e rușine cu asta și cred că dacă Parlamentul împiedică acest referendum pierde orice credibilitate a noastră, ca educație în fața cetățenilor. Este un demers pozitiv, este un demers care nu interzice și nu respinge drepturile nimănui. Nicăieri nu se spune că acceptarea acestei globalități, a căsătoriei între un bărbat și o femeie, prin uniune pe deplin consimțită, ar aduce sau ar fi o îngrădire la adresa drepturilor altora. Salut inițiativa Coaliției pentru Familie și spun că o voi susține fără rezervă în momentul în care se va vota în Parlament.”, a spus Matei Dobrovie.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.