luni, 17 aprilie 2017

✡ UN Watch – O voce pentru adevăr la ONU în privința conflictului israelo-palestinian


Dacă ONU și-a câștigat reputația că aduce critici aspre Israelului, acum, noul ambasador SUA la ONU spunea la AIPAC că zilele în care Israelul era criticat la ONU au luat sfârșit.
Ambasador: Există o mulțime de amenințări la adresa păcii și a securității, dar nu-l veți lua la bătaie pe cel mai bun prieten democrat al nostru din Orientul Mijlociu. Cred că vedem cu toții deja că se retrag puțin, că s-a mai domolit critica la adresa Israelului. Nu știau exact ce voiam să spun, în afară de ceea ce am prezentat în discurs, așa că le-am arătat. Când au decis să pună un palestinian într-una din cele mai bune poziții din cadrul ONU, noi ne-am opus și nu a mai fost pus în funcție. Cei ce cred că nu se mai poate face nimic la ONU, trebuie să știe că avem un nou șerif în oraș.
Hillel Neuer, directorul executiv de la UN Watch, luptă de ani de zile împotriva părtinirii Israelului de către ONU, în cadrul Consiliului Drepturilor Omului, de la Geneva. Iată un videoclip care include o mustrare usturătoare la adresa celor ce sunt împotriva Israelului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.