După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 aprilie 2017

✡ UN Watch – O voce pentru adevăr la ONU în privința conflictului israelo-palestinian


Dacă ONU și-a câștigat reputația că aduce critici aspre Israelului, acum, noul ambasador SUA la ONU spunea la AIPAC că zilele în care Israelul era criticat la ONU au luat sfârșit.
Ambasador: Există o mulțime de amenințări la adresa păcii și a securității, dar nu-l veți lua la bătaie pe cel mai bun prieten democrat al nostru din Orientul Mijlociu. Cred că vedem cu toții deja că se retrag puțin, că s-a mai domolit critica la adresa Israelului. Nu știau exact ce voiam să spun, în afară de ceea ce am prezentat în discurs, așa că le-am arătat. Când au decis să pună un palestinian într-una din cele mai bune poziții din cadrul ONU, noi ne-am opus și nu a mai fost pus în funcție. Cei ce cred că nu se mai poate face nimic la ONU, trebuie să știe că avem un nou șerif în oraș.
Hillel Neuer, directorul executiv de la UN Watch, luptă de ani de zile împotriva părtinirii Israelului de către ONU, în cadrul Consiliului Drepturilor Omului, de la Geneva. Iată un videoclip care include o mustrare usturătoare la adresa celor ce sunt împotriva Israelului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.