După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 1 aprilie 2017

Senatorul PSD Ioan Deneș: Cuplurile de homosexuali care merg pe stradă de mână îmi încalcă libertatea


Senatorul PSD Ioan Denes a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa in Bistrita, ca se impotriveste unei legi a parteneriatului civil de care sa beneficieze si cuplurile de acelasi sex.
Senatorul spune ca aceste cupluri ii "lezeaza" si "incalca" libertatea atunci cand isi "externalizeaza" comportamentul si merg de mana pe strada, potrivit bistriteanul.ro.
Senatorul a declarat ca parteneriatul civil ar trebui analizat doar in perspectiva concubinajelor heterosexuale.
"Prin aceasta rezolvare a unei probleme doresc sa legalizeze acele convietuiri, concubinaje, de fapt, intre persoane de acelasi sex. Vreau sa o spun foarte clar: atata timp cat modul in care se comporta un cetatean nu-mi lezeaza libertatea mea, are dreptul sa faca ce doreste dumnealui. Dar, in momentul in care imi lezeaza mie libertatea, atunci avem o problema. Vreau sa va spun foarte transant: (...) vor sa aiba dreptul sa faca infieri, sa mearga de mana pe strada", a spus Denes, potrivit bistriteanul.ro.
Continuarea pe www.stirileprotv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.