După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 1 aprilie 2017

Sang Bok David Kim la Biserica Baptistă Agape Bucureşti


Duminica 2 aprilie 2017 ora 10.00, Biserica baptista ''Agape'' - strada Plutonier Topor Ion nr. 18, sector 6, Bucuresti.

Pastorul sud-coreean Sang Bok David Kim, in prezent pastor senior la Biserica ''Hallelujah'' din Seoul, Coreea de Sud va predica Evanghelia la Biserica baptista studenteasca ''Agape'' din sectorul 6 Bucuresti.

In tinerete a fost martor al martirizarii a trei pastori si patru diaconi din biserica sa in timpul razboiului coreean.

Cand era tanar a fugit din Coreea de Nord in Coreea de Sud, lasand in urma patintii si rudele sale. A urmat calea credtinei crestine, devenind doctor in teologie si profesor de teologie in Coreea de Sud si Statele Unite al Americii. In prezent este si rectorul Universitatii de teologie ''Torch Trinity'', presedinte al Asociatiei Evanghelice Mondiale si autor a 117 carti crestine (din care 13 in limba engleza).
Info: Paul Ion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.