După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 aprilie 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Taciuc, Papua Noua Guinee


Dragi fraţi şi surori,

          Fie că sărbătoarea învierii Domnului nostru Isus Hristos, să vă readucă în suflet bucuria mântuirii şi reamintirea promisiunilor Sale. Anul acesta avem privilegiul de a serba această zi împreună cu toţi creştinii de pretutindeni. Marginile pământului se bucură de mântuirea care vine prin Domnul nostru şi cuvintele „Hristos a înviat”, răsună în limbi pe care nu le-am mai auzit niciodată. Refrenele cântărilor răsună în Papua Noua Guinee în sute de limbi, anunţând faptul că mormântul este gol şi Isus a biruit moartea aducând mântuire pentru întreaga rasă umană.

          Într-o lume inundată cu opinii, concepţii despre lume şi viaţă şi viziuni istorice diferite, un adevăr implacabil răsună peste veacuri şi acesta este „Hristos cel înviat îmi dă viață”. Această afirmaţie schimbă tot. Istoria Bibliei nu mai este istoria unui popor ci devine istoria noastră, a tuturor. Avraam nu mai este tatăl unui popor, ci este tatăl tuturor credincioşilor. În Hristos avem o identitate măreaţă şi facem parte împreună cu El din cea mai fascinantă genealogie. Doar El scrie scenarii frumoase vieţilor noastre şi trecutul, prezentul, viitorul nostru, toate au sens alături de El.

          Ştim că evenimentele Scripturii nu sunt prezentate la întâmplare şi atunci când privesc la ucenicul Ioan rezemându-şi capul pe pieptul Mântuitorului, îmi dau seama că cineva trebuia să fie martor al faptului că inima lui Dumnezeu bătea pentru mine (pentru noi) în acele clipe în care întreaga istorie şi întregul Univers au fost cârmuite, centrate şi repuse pe linia corectă o dată pentru totdeauna.        

Hristos a înviat!

Marius si Mihaela Taciuc

Pentru a putea vizualiza scrisoarea completă primită de la familia Taciuc, apăsați aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.