După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 30 aprilie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel și Saroja Olteanu, India

Viziunea unui câmp nou de lucrare

          Noi nu cădem de oboseală. Chiar dacă trupul de afară îmbătrânește, omul dinlăuntru se înnoiește din zi în zi prin Duhul Domnului. Fie ca Dumnezeu să vă înnoiască dragostea față de El într-o viață fierbinte de rugăciune!
          Borun, care este unul din credincioșii noi din adunarea noastră, a venit cu ideea de a face evanghelizare cu bicicleta până la Calcutta (care este la o distanță de mai mult de 500 de km de Jalpaiguri). Dacă dragostea lui pentru Domnul Isus l-a înflăcărat atât de mult, oare nu ne poate înflăcăra și pe noi?

1. Uttor Dinashpur (Nordul Dinaspulului)
          Dinaspurul de nord este un district al statului West Bengal, al Indiei, situat cam la 200 de km de Jalpaiguri. Districtul are puține orase (este unul dintre cele mai puțin dezvoltate din West Bengal). Drumurile sunt rele și foarte aglomerate. Este un district localizat la granița cu Bangladeșul. Multe dintre sate sunt locuite de musulmani, dar și de triburile rajbanshi și santali. Rugați-vă ca Dumnezeu să ne dea puterea să fim o lumină și în această regiune.

2. Căsătorii

a.  Harani
          Tocmai ne-am întors din Dinaspurul de nord, unde am fost să întâlnim unul dintre tinerii care părea interesat de Esther (sora bengaleză care ne ajută în lucrare). Numele tânărului este Bikash Mandal. Dar călătoria noastră nu a adus vești bune pentru Esther.Rugați-vă pentru ca Dumnezeu să îi pregatească și lui Esther un soț bun. Rugați-vă și pentru binecuvântarea căsătoriei lui Harani (sora mai mică a lui Esther), din data de 11 mai.

b.  Sora lui Sanjit
          În timpul călătoriei în Dinapurul de nord, am văzut nevoia de lucratori, multe sate de musulmani fiind fără lumina Evangheliei. Am întâlnit și un tânăr rajbanshi care dorea să aibă Biblia. În Raiganj, (capitala districtului Dinaspurul de nord) am putut să-i descarc Biblia audio și alte materiale de pe laptop. La întoarcere acasă am auzit ca Sanjit a întâlnit un tânăr creștin care dorește să se căsătorească cu sora lui. Însă sora lui Sanjit nu este încă botezată. Mama lor s-a sinucis, sau a fost omorâtă, cu trei luni în urmă. Rugați-vă ca sora lui Sanjit să poată fi pregatită de căsătorie. Noi ne-am oferit să o găzduim până la vremea potrivită, pentru a o ajuta să fie gata. Rugați-vă ca să se facă voia lui Dumnezeu.

3. Som
          Som a terminat examenele de clasa a zecea și s-a hotărât să meargă în Nepal, chiar daca eu i-am oferit șansa de a merge la o școală biblică. După câteva zile ne-a sunat din Nepal,  și cu vocea tristă ne-a spus că la casa lui nu mai este nimeni, pentru că toți au plecat în alte locuri ca să găsească de muncă. Rugați-vă ca Dumnezeu să î-l ocrotească pe Som, ca să își folosească timpul de vacanță pentru ceea ce este bine.

          Lăudat să fie Domnul Isus, care ne-a mântuit și ne va lua în slava Sa dacă și suferim împreună cu El în veacul acesta. Mulțumim pentru rugăciunile înălțate la tronul de har pentru noi și lucrarea din India.

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.