După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 2 aprilie 2017

✡ O lucrare creștină aduce un grup de pastori tineri în Israel, pentru schimbarea perspectivei


De zeci de ani, termenul "prăpastia dintre generații" a fost folosit pentru a defini felul în care tinerii percep lumea, spre deosebire de părinții lor. Diferențele sunt la nivel cultural, politic, al relațiilor și, după cum am aflat și noi, se aplică și Israelului. Iată de ce o lucrare creștină aduce un grup de pastori tineri în ținuturile biblice. În prima lor vizită în Israel, acești pastori tineri vor vedea țara și istoria ei dintr-o perspectivă specială. 


Trebuie să prezentăm Israelul dintr-o nouă perspectivă și să cultivăm acest spirit. Iată de ce sunt importante aceste excursii. 

Fondatorul lucrării Eagles Wings, Robert Stearns, crede că Israelul e înfățișat prea des ca un răufăcător de mass-media, de ONU și de mișcări precum BDS, care cheamă la boicot, la retragerea investițiilor și la sancțiuni împotriva statului. 

Deseori, la o privire superficială, Israelul ar putea fi reprezentat ca fiind Goliat, iar palestinienii ca fiind David. E vital ca oamenii să vină și să înțeleagă realitățile de aici. Acestea includ și capacitatea de a vedea Israelul dincolo de titlurile știrilor și de alte perturbări. Mulți oameni din generația mea nu mai știu ce să creadă, au nevoie să vadă cu ochii lor. Venind aici, vezi adevărul. Relaționezi cu oamenii, discuți cu ei și afli ce se petrece cu adevărat.
Unii cred că generația tânără, motivată de dreptatea socială, are nevoie să audă și varianta evreiască privind conflictul israeliano-palestinian. 

Odată ce am înțeles călătoria poporului evreu și am umblat eu însumi pe unde au trecut ei, pot spune că susțin Israelul. După ce înțelegi povestea lor, e clar de care parte te vei situa. Nu poți înțelege toate acestea până nu vii aici.

Rabinul Pini Dunner, unul din tinerii rabini din America, s-a alăturat acestui grup de pastori evanghelici. 

Cred că ei vor înțelege și, cu cât mai mult evreii vor afla că au frați în lumea evanghelică, în special în generația tânără, cu atât va crește șansa succesului Israelului și a venirii lui Mesia. Mulți au avut sentimentul că e timpul să vină în Israel. I-aș provoca pe toți să facă tot posibilul, să renunțe la ce trebuie pentru a face această excursie, fiindcă le poate schimba viața.

Mie, personal, mi-a deschis ochii să văd planul lui Dumnezeu pentru această țară, pentru poporul evreu și pentru creștini, iar acest parteneriat care începe să se închege scrie istorie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.