sâmbătă, 1 aprilie 2017

Clarificări privind modificarea definiției familiei. Doina Pană: ”S-a creat confuzie. Aceasta este opinia noastră. În unanimitate în PSD susținem modificarea...”

”S-a creat confuzie și dezinformare legat de întoarcea din plenul Camerei Deputaților spre analiză în Biroul Permanent a inițiativei legislative privind definiția familiei. În unanimitate în PSD susținem modificarea, totuși trei milioane de români au semnat acea petiție, și singurul motiv pentru care s-a întors a fost unul tehnic, adică avem convingerea că minoritatea care nu dorește acest lucru s-ar fi agățat de orice procedură defectuoasă încât să conteste legea la Curtea Constituțională. Existau voci care spuneau că nu Camera Deputaților trebuie să fie prima cameră sesizată și Senatul cameră decizională ci invers, și atunci s-a cerut o lămurire în Birourile Permanente reunite. Dacă rămânem noi cameră inițială, atunci săptămâna viitoare va reveni la plen. Acesta este singurul motiv, unul tehnic. PSD susține familia tradițională, căsătoria între femeie și bărbat. Deci se va vota pentru, astfel încât să se poată organiza referendumul”, a spus într-o conferință de presă deputatul Doina Pană, vicepreședinte PSD.
Ea a adăugat că are ”foarte multă înțelegere pentru minorități în general”, iar parteneriatul civil dacă nu presupune căsătorie este ”o chestie liber consimțită între două persoane, dar nu să fie prevăzut în Constituție, acolo să fie prevăzută căsătoria între femeie și bărbat. Asta este opinia PSD”.
Continuarea pe www.timponline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.