După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 aprilie 2017

† LIVE: Mihai Sârbu – Servicii de priveghi și înmormântare

Anuntam toti prietenii si apropiatii familiei Sarbu
1. Serviciul de Priveghi va avea loc Sambata de la ora 7PM (visitation – 6.30PM).
2. Serviciul de Inmormantare va fi Duminica ora 12PM (visitation 11AM). Intalnirile normale ale bisericii de Duminica se vor suspenda.

Ambele servicii vor avea loc pe proprietarea bisericii New Life, iar cele doua servicii vor fi transmise Live pe pagina web a bisericii (newliferomanianchurch.com/live).


Cu pretuire in Domnul Isus, Echipa de slujire a New Life Romanian Church.

Totodata, va incurajam ca in loc de flori si coroane care vor fi lasate la mormant, sa aduceti mai degraba amintiri care vor ramane peste ani – fie o poza cu fr Mihai, fie un card pe care sa scrieti in ce fel viata va fost marcata de fr Mihai. Va multumim! 
Din dorinta de a fi alaturi de Fam. Mihai Sarbu incercarea grea prin care trec, deschidem acest cont pentru cei care vor sa sprijine financiar familia ramasa in urma. Daca ati fost binecuvantati sau atinsi de slujirea fr. Mihai Sarbu, va incurajam sa contribuiti cu ceea ce Domnul va pune pe inima, aratandu-va in acest fel atasamentul fata de familia indoliata.
Echipa de Slujire – New Life Romanian Church

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.