După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 aprilie 2017

FOTO & VIDEO: Sute de mii de sud-africani s-au strâns la rugăciune pentru țara lor


Pe 22 aprilie 2017, aproape un milion de sud-africani s-au reunit la Bloemfontein, în Africa de Sud, pentru a se ruga împreună pentru țara lor, pentru dreptate, pace și speranță. Pentru o țară marcată de apartheid, violență și tensiuni rasiale, criză și corupție, Biserica Domnului din Africa de Sud, indiferent de rasă sau confesiune, se unește în rugăciune pentru viitorul țării lor.

Organizată de pastorul evanghelic Angus Buchan, predicator în filmul Recolta prin credință/Faith Like potatoes (difuzat de Alfa Omega TV în România), evenimentul numit “E timpul” a reunit albi și negri pentru a se ruga pentru țara lor. Temele au fost reconcilierea etnică, unitatea și toleranța reciprocă, pacea și binecuvântarea țării, eliminarea corupției și îmbunățirea situației săracilor.
Angus Buchan spune că a primit gândul de a organiza acest eveniment în timpul unei alergări de dimineață, când Dumnezeu i-a vorbit doar două cuvinte: E timpul! Timpul de a veni împreună. El a spus de asemenea, în timpul întâlnirii de la Bloemfontein, că un alt cetățean l-a încurajat să cheme creștinii împreună într-un singur loc pentru a se ruga lui Dumnezeu să mântuiască Africa de Sud.

Citeste mai mult la www.alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.