După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 aprilie 2017

Florin Ianovici — Saltul credinței


Evrei 11:1 "Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd."

Există trei pași în saltul trapezului: să dai drumul trapezului, să aștepți și să fii prins.

Nici saltul credinței nu e diferit. 

Cuvântul trapez apare și în biblie atunci când se referă la masă: ,,trapeza’’. La Cină, Isus stă la ,,trapeza’’ – masă- cu ucenicii. Dar va trebui să dea drumul trapezului, să se despartă de ei, tocmai ca să îi aibă pentru totdeauna.

Nu știu care este trapezul căruia trebuie să îi dai drumul, nu știu care este sacrificiul tău, nu știu care este testul credinței tale, dar știu că fiecare trebuie să dăm drumul, trebuie să ne desprindem de această micuță bară fixate între două frânghii.

Cu mâinile întinse, fără pământ sub picioare, urmează așteptarea. Fără nici un sprijin de jur împrejur aștepți să fii prins. Toată ființa noastră, tot ce înseamnă experiența noastră de viață strigă și se revoltă. Nimeni nu își dorește plutirea prin neant în așteptarea momentului când ai să fii prins. 

Și apoi minunea: mâinile Lui care totdeauna te prind și niciodată nu te vor scăpa. Cel ce te prinde în mâinile Sale e Isus. El te va duce la liman. Întodeauna.

Poate ai nevoie de rugăciune ca să te poți desprinde.
Poate ai nevoie de încurajare în dureroasa așteptare.
Poate e timpul ca să te lași prins de mâinile străpunse ale Mântuitorului.

De aceea te așteptăm la Romexpo, sala Mihai Eminescu, de la orele 18.00 la închinare și mesaj biblic: ,,Povara necredinței’’.

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.