După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

marți, 11 aprilie 2017

† Apel la rugăciune pentru Florina Turcin!

Urgent! Sora noastra, Florina Turcin din Pitesti, are cancer la ficat si pancreas in stadiu terminal. Medicii nu i-au dat nicio sansa. Are in jur de 40 ani, 4 copii acasa (cu varste intre 12 si 16 ani, sunt in perioada adolescentei cand au mare nevoie de mama lor). 

Haideti sa mijlocim pentru ei in rugaciune! Domnul sa se indure. Ea poate pleca Acasa practic in orice clipa, este extrem de slabita, abia mai sta in picioare, a venit intinsa pe o saltea in masina pana la o clinica privata din Cluj, unde este acum.

Sora Turcin este membră in Biserica Evanghelica Pitesti iar in locuinta familiei este biserica de casă, in Ștefănești, județul Argeș.

Info: Vasile Iancu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.