După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 martie 2017

Știripentruviață.ro: Pastor Virgil Achihai, Marșul pentru viață 2017, București: „Viața venită de la Dumnezeu începe în momentul concepției și nimeni nu are dreptul să o întrerupă”

Pastorul Virgil Achihai este președinte la Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie. Cuvântul a fost rostit la Marșul pentru viață 2017 „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, București, 25 martie 2017. Marșul pentru viață 2017 s-a desfășurat în peste 285 de localități din România și Republica Moldova în 25 martie.
Bună ziua tuturor și Dumnezeu să ne dea izbândă! Și nu doar astăzi când ne întâlnim, ci întotdeauna să susținem viața așa cum ne-a dat-o Dumnezeu!
Dragii mei, suntem aici astăzi ca o mărturie vie a faptului că poporul român, care are această frumoasă moștenire creștină, astăzi recunoaște că viața vine doar de la Dumnezeu. Și dacă vine de la Dumnezeu, într-o zi va trebui să răspundă în fața lui Dumnezeu pentru misiunea pe care a primit-o.
Viața venită de la Dumnezeu începe în momentul concepției și nimeni nu are dreptul să o întrerupă. De aceea, Doamne, Te rugăm binecuvintează România, în așa fel încât să prețuim viața pe care ne-o dai.
În același timp, trebuie să fim conștienți de un lucru: există un grup restrâns de oameni insistenți, gălăgioși, care vor să propună o altă alternativă a familiei. Familia, așa cum a făcut-o Dumnezeu este formată dintr-un bărbat și o femeie, punct.
Nu există alternativă la familie! Poate alții vor să schimbe, dar viața și familia, așa cum a făcut-o Dumnezeu, este un bărbat cu o femeie și, dacă Dumnezeu le dă și copii, binecuvântată este acea familie.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.