După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 martie 2017

Știripentruviață.ro: Pastor Cornel Boingeanu, Marșul pentru viață 2017, București: „Curajul dumneavoastră de a spune «suntem pentru viață» înseamnă enorm de mult”

Pastorul Cornel  Boingeanu este Preşedintele  Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România. Cuvântul a fost rostit la Marșul pentru viață 2017 „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, București, 25 martie 2017. Marșul pentru viață 2017 s-a desfășurat în peste 285 de localități din România și Republica Moldova în 25 martie.
Bună ziua!
Sunteți minunați oameni buni şi vreau să felicit organizatorii pentru acest eveniment extraordinar!
Da, suntem alături de voi cu inima, cu sufletul, cu rugăciunile noastre şi vreau să vă asigur că este un mod vizibil şi puternic al nostru de a spune că viața este importantă. Nu e aşa?
Şi pentru asta suntem împreună. Felicitări!
Eu văd în dumneavoastră fibra morală şi de rezistență a comunității noastre umane, a națiunii noastre. Felicitări pentru asta!
Curajul dumneavoastră de a ieşi aici, indiferent de orientări şi păreri, de a spune „suntem pentru viață” înseamnă enorm de mult. E un ecou care ajunge pe toate meridianele lumii acesteia. Şi e un ecou care are rezonanță în suflet.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.