După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 15 martie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Orizonturi

          O scrisoare de rugăciune este ca o fereastră mică către lumea în care trăim, o lume cu frământări, împliniri și frustrări, o lume în mâna unui Dumnezeu Atotputernic. Vă invităm să vă uitați în patru odăi ale vieții noastre aici:

Noi câmpuri de lucrare
          În săptămâna care a trecut am avut șansa de a intra cu Evanghelia în două locuri noi în care nu mai fusesem mai înainte: Montoni (Danga Para) și Raut Bagan. În primul loc ne-am dus cu toții în ziua în care toți copii aveau liber de la școală, cu acea camionetă închiriată. În cel de-al doilea loc ne-am dus numai patru persoane, cu motocicleta, când copii au venit de la școală. Rugați-vă pentru mântuirea șoferului camionetei (Roton) și pentru roadă în aceste două locuri noi.

Copiii
          Numărul copiilor care sunt cu noi a ajuns la douăzeci. Aceasta este o sarcină și mai grea, pentru că uneori copiii se ceartă sau se poartă urât. Mai mult de jumătate dintre copii sunt mari, având probleme caracteristice adolescenței. Majoritatea au venit din lume și au multe lucruri de schimbat în viața lor,  mai ales sa fie născuți din nou. Rugați-vă ca Dumnezeu să ne dea înțelepciunea și dragostea Sa în îngrijirea copiilor, iar pe ei, să îi ajute să fie născuți din nou.

Familia noastră
          Familia noastră, desigur, simte tensiunile îngrijirii copiilor. Uneori, ca soț și soție, nu suntem de acord în ce privește educația copiilor (în special cu privire la Ashish). De multe ori am apreciat în viața de familie harul lui Dumnezeu în Domnul Isus, care nu numai că ne-a salvat pentru viața veșnică, dar ne și dă putere să îndurăm, să iertăm și să ne reînnoim iubirea în familie.Rugați-vă pentru noi ca familie, ca să putem fim un bun exemplu pentru copii.

Lucrătorii
A. Acasă
          Acum consumăm în fiecare săptămână 50 de Kg de orez. Foarte multă mâncare trebuie gătită săptămânal. După mâncare trebuie făcut curățenie. Dar Dumnezeu în harul Lui, ne-a trimis ajutor. Avem cu noi câteva surori minunate care sunt instrumente ale harului Său: Mary, Esther, Sumitra și Debi (părăsită de soț). Dar și copiii, în special fetele, sunt implicate în lucrările acestea. Mulțumiți-i lui Dumnezeu împreună cu noi.

B. Adunarea
          În clădirea adunării stau doi frați care mănâncă la noi și merg în vizite la familii, împart tractate și fac lucrarea cu copii: Monoronjon și Sanjit. Monoronjon este despărțit de sotie. Sanjit vrea să își continue studiile la școala biblică din Delhi. David și-a terminat studiile biblice de trei ani și urmează să facă și masteratul în teologie. Acum este cu noi în vacanță. La aceeași școală studiază și Abigail Murmu, care urmează să își continue studiile biblice pentru încă doi ani. Bishojit și Som ar vrea și ei să meargă la studii biblice, anul acesta. Pe lângă acest fapt, câțiva frați și surori adibashi ar vrea și ei să meargă la studii biblice.Rugați-vă pentru purtarea lui Dumnezeu de grijă.

C. Plantatori de biserici
- Pranish, pe lângă lucrarea de plantare de biserici în Haldibari, studiază și facultatea. Soția și fata lui sunt bolnave de hemofilie. Rugați-vă pentru persoanele care vin la credință, prin mărturia lor.
- Atzinto și Promila fac lucrare de evanghelizare în Talma. Rugați-vă pentru mântuirea rudelor lui Dilip Nandi, de care ei se ocupă în mod special.
- Dinesh și Jogesh fac lucrare în Mekliganj. Rugați-vă în special pentru mântuirea familiei lui Hirnomoy, care au înțeles mult din Evanghelie, prin mărturia lor.
- Raju Oraon și familia lor fac lucrare în rândul triburilor adibashi (primii locuitori ai Indiei). Ei se luptă în special cu dependența de alcool, carasteristică acestor triburi.Rugați-vă pentru biruință și roadă.
 

Vă încredințăm în mâna lui Dumnezeu, care vă iubeste mai mult decât pe singurul Său Fiu.

      Pace,
Daniel și cei din casa lui

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.