După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 martie 2017

SALONTA — PRIMĂVARA CREDINȚEI NOASTRE

Cercul pastoral baptist Salonta, care reunește Bisericile creștine baptiste din municipiul Salonta și localitățile învecinate Mărțihaz, Mădăras, Homorog și Ianoșda păstorite de frații Florin și Mihai Cociubei, organizează pe tot parcursul lunii martie servicii divine de evanghelizare.

Serile speciale de evanghelizare sunt centrate pe Cuvântul lui Dumnezeu din Sfânta Scriptură a Vechiului și Noului Testament (Biblia) și vestesc tuturor ascultătorilor chemarea la mântuirea sufletului prin credința în jertfa Fiului lui Dumnezeu – Isus Hristos, Domnul vieții, Cel Născut, Cel Răstignit, Cel Înviat, Cel Înălțat.

Prin mesajul unitar „Primăvara credinței noastre”, Cercul pastoral baptist din zona Salonta invită toți creștinii bihoreni, indiferent de confesiune, să participe la serile de evanghelizare în care au prilejul să primească binecuvântarea Celui care este Calea, Adevărul și Viața – Mântuitorul nostru, Domnul Isus Hristos.

Biserica creștină baptistă „Betel” din Salonta, păstorită de Florin Cociubei începe săptămâna de evanghelizare Duminică, 5 martie, de la ora 17:00, prin Cuvântul divin vestit de pastorul Ilie Țundrea. De luni până vineri, de la ora 18:00, vor vesti Noul Legământ al Mântuirii prin Isus Hristos pastorii Emi Țundrea, Alex Stroe, Alin Faur, Doru Hnatiuc, Viorel Ile. Duminică, 12 martie, de la ora 17:00, pastorul Cristi Vidican împreună cu pastorul Florin Cociubei vor sluji lui Dumnezeu rugându-L să binecuvânteze lucrarea de evanghelizare săvârșită la Salonta.

Biserica baptistă din Ianoșda, păstorită de Mihai Cociubei organizează în această perioadă seri speciale de evanghelizare, începând de la ora 16:30, inclusiv Duminică, 5 martie. Biserica baptistă din Homorog, păstorită de Mihai Cociubei și de prezbiterul Daniel Cicortaș, organizează servicii divine de evanghelizare în perioada 23 – 26 martie, de la ora 16:30, iar adunarea Bisericii baptiste din Mărțihaz, păstorită de Mihai Cociubei și Daniel Cermeu, va organiza servicii divine de evanghelizare în fiecare Duminică din luna martie, începând cu ora 14:00. Biserica baptistă „Credința” din Mădăras, păstorită de Florin Cociubei organizează servicii speciale de evanghelizare în zilele de 24 și 25 martie, de la ora 19:00.

Potrivit pastorului Florin Cociubei, „Primăvara credinței noastre” este strălucirea sabiei cu două tăișuri care este Cuvântul lui Dumnezeu – Biblia pentru toate popoarele chemate prin pocăință la viață veșnică în Hristos Domnul. „Serviciile de evanghelizare organizate de Cercul pastoral din zona Salonta în luna martie reprezintă un examen de credință și de bună mărturie baptistă atât pentru Biserica răscumpărată a lui Hristos, cât și pentru mărturia împlinirii Sfintei Scripturi în viața noastră cotidiană, ne-a declarat pastorul Mihai Cociubei. Iacov, robul lui Dumnezeu, ne învață în Epistola sobornicească: Nu vă înşelaţi, preaiubiţii mei fraţi: orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit sunt de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare. El, de bunăvoia Lui, ne-a născut prin Cuvântul adevărului, ca să fim un fel de pârgă a făpturilor Lui. Amin”.
Sorin Petrache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.