După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 martie 2017

Doi copii cu acelaşi nume, împinşi de «Balena Albastră» să se spânzure?

Două episoade sfâşietoare în aceeaşi zi! Doi puşti s-au spânzurat luni, la interval de o oră, în zone diferite ale ţării! Un elev de 14 ani şi-a pus capăt zilelor în satul Gherţa Mare (Satu Mare), apoi, la 600 de kilometri distanţă, un băieţel de 11 ani s-a sinucis în satul Cazaci (Dâmboviţa). Rudele spun că ambii copii ar fi jucat “Balena Albastră”, jocul mortal pornit din Rusia.
Un val de spaimă a cuprins satul Gherţa Mare, din comuna Turţ (Satu Mare), după ce un băiat de 14 ani a fost găsit spânzurat în podul casei. Părinţii i-au simţit lipsa încă de dimineaţă, când au şi început să îl caute în jurul casei. Tatăl copilului a urcat mai târziu în pod şi a făcut descoperirea îngrozitoare, scrie adevarul.ro. 
Alex German avea 14 ani şi era elev în clasa a opta, la şcoala din Gherţa Mare. Verişoara lui Alex nu crede că băiatul ar fi jucat “Balena Albastră”, dar a observat, recent, o postare ciudată a acestuia pe Facebook. “Viaţa este ca un joc cu nivele unul mai greu ca altul. Oare se merită să continuăm jocul dacă până acum n-am vrut să ne obişnuim cu greutatea munţilor pentru a-i muta în viitor? De acum nu mai are rost”, scrisese copilul pe reţeaua socială. 

«Era cuminte şi învăţa bine»

Un ceas mai târziu, în satul dâmboviţean Cazaci s-a consumat o dramă trasă parcă la indigo. Un puşti având acelaşi prenume, Alex, de 11 ani, şi-a pus capăt zilelor în podul casei. Băiatul a fost găsit de sora sa mai mare cu doi ani. Potrivit anchetatorilor, copilul se spânzurase cu un ştreang improvizat din rafie. Sătenii sunt îngroziţi şi spun că aşa ceva nu s-a mai întâmplat în Cazaci. “Era ca toţi copiii. Toţi mai fac şi năzbâtii. Nu l-am văzut abătut în ultimele zile”, îşi frânge mâinile o vecină a copilului. 

Şocate, rudele dezvăluie că micuţul juca în ultima perioadă “Balena Albastră”, jocul terifiant din mediul online.  “Copiii de la şcoală ştiau despre joc. Nu ştiu însă de cât timp juca el. Era un băiat cuminte şi învăţa bine”, povesteşte Elena Feraru, rudă a celui mic.

Constantin Bălu, unchiul elevului, e revoltat: “Am auzit şi eu de «Balena Albastră». Te atrag nenorociţii ăştia cu tot felul de tâmpenii”. Mama lui Alex e distrusă: “Eu am fost la serviciu. Copilul meu era foarte comunicativ. N-am avut probleme cu el niciodată”.

Copiii din sat au auzit despre “Balena Albastră”. Unii dintre ei susţin chiar că Alex ar fi încercat să-i racoleze. “Se juca, dar nu ştiu de cât timp. I se spunea în joc să se arunce de pe bloc, de pe casă”, dezvăluie unul dintre puşti. Jocul i-ar fi indicat lui Alex, în ultima fază, să spargă telefonul şi apoi să-şi ia viaţa. De altfel, în faţa casei a fost găsit un telefon spart.

Continuarea pe www.click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.