joi, 30 martie 2017

Dezvăluiri cutremurătoare ale unui fost medic de la Planned Parenthood: Copiii care încă mai trăiesc după ce sunt avortați sunt lăsați, deliberat, să moară! Forcepsul, instrumentul pentru dezmembrare, îi trimite pe doctorii de la PP la sala de forță (VIDEO)

Un video șocant, filmat cu camera ascunsă de unul dintre inamicii numărul unu ai susținătorilor avortului, prezintă mărturia unui medic de la controversata rețea de clinici  Planned Parenthood, care recunoaște că unii copii care trăiesc după procedura de avort sunt uciși, în mod deliberat.

Malaxorul denumit Planned Parenthood, în care se fac avorturi pe bandă rulantă, lăsat fără fonduri publice de președintele Donald Trump prin ordinul semnat chiar în prima zi după învestirea la Casa Albă, continuă să șocheze, relatează notizieprovita.it.

Un înalt funcționar al PP admite, fără nicio ezitare, că „depinde foarte mult cine este în sală” dacă un copil care, totuși, trăiește, după ce este avortat, ajunge într-un spital sau este lăsat să moară în acea cameră.

Dezvăluirea este făcută de medicul DeShawn Taylor, fostă directoare a clinicii Planned Parenthood din Los Angeles, a explicat cum sunt făcute așa numitele avorturi târzii, pentru ca anumite părți ale corpului micuților, „care sunt de calitate” să poată fi colectate, pentru a putea fi vândute, indicând astfel diverse moduri prin care, de fapt, se încearcă acoperirea unui infanticid.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.