duminică, 5 martie 2017

Coaliţia pentru Familie — EFECTE ALE „CĂSĂTORIEI” ÎNTRE PERSOANE DE ACELAȘI SEX ÎN OCCIDENT

O instanța locală a interzis circulația prin Madrid a unui autobuz al grupului pro-familie HazteOir. Autobuzul prezintă siluetele unui băiat și a unei fete și subliniază că sexul biologic este cel care determină diferențele de comportament și rol între bărbați și femei. Adică, ADEVĂRUL.
Presa de stânga numește campania HazteOir „autobuzul urii”. Să afirmi o realitate biologică; să spui că băieții sunt băieți, iar fetele, fete, a ajuns „DISCURS AL URII” în Europa!
Ideea autobuzului a venit după ce în orașe din nordul țării se desfășoară o campanie publicitară cu suport grafic (desene cu copii dezbrăcați), conform căreia ar exista fete cu penis și băieți cu vulvă, pentru că sexul biologic nu ar conta!
Situația în această țară odată tradiționalistă s-a agravat accelerat, după ce guvernul de Stânga al lui Zapatero a legalizat „căsătoria” între persoane de același sex și a acordat acestor cupluri drepturi egale cu cele ale familiilor. Cu ajutorul forței de coerciție a Statului, grupurile de lobby finanțate de Soros și de Comisia Europeană desfășoară de câțiva ani o campanie de o agresivitate crescândă pentru îndoctrinare în special a copiilor cu ideologia gender. Conform acesteia, definirea ca bărbați și femei a persoanelor este un „stereotip social” al „societății patriarhale”, de care oamenii trebuie să se elibereze!
Dacă vom permite, ceea ce se petrece AZI ÎN SPANIA, va fi MÂINE ÎN ROMÂNIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.