marți, 14 februarie 2017

Nebunie totală! A apărut prima „păpușă transgender". Va fi prezentată la târgul de jucării de la New York, din 18 februarie, și este destinată „copiilor transsexuali”...

Faceți cunoștință cu Jazz. Este prima păpușă transgender fabricată de americani. Va fi prezentată la târgul de jucării de la New York, din 18 februarie, și, spun cei care au creat-o, este destinată „copiilor transsexuali”. Cu vârste de peste 8 ani.

Numele păpușii a fost ales în onoarea lui Jazz Jennings, cea mai tânără persoană din lume care s-a declarat transgender, în urmă cu 10 ani. Cei de la  Tonner Doll, o companie sopecializată în jocuri de colecție, au stat și au cugetat bine, timp de 10 ani, și au decis că a venit momentul să scoată pe piață ceva, ce ei numesc păpușă, dedicată celor care nu știu dacă sunt bărbat sau femeie. Doritorii o pot cumpăra în schimbul sumei de 89,99 de dolari.

Măsurând 45 de centimetri, Jazz este prezentată de fondatorul  Tonner Doll, Robert Tonner, drept „o eroină a schimbărilor sociale, curajoasă și inteligentă”. Dar este lipsită de trăsături specifice, spun creatorii ei.

Polemicile în jurul acestei „păpuși” încep deja să apară, in contextul în care tot mai multe voci acuză faptul că mișcarea transgen a dus la apariția a nu mai puțin de 60 de „genuri", considerate de către promotorii aberantei ideologii gender ca fiind corespunzătoare unor identități și înclinații. 

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.