marți, 28 februarie 2017

Conferința #TeamUp4Change la București


#TeamUp4Change înseamnă o conferință cu vorbitori excepționali, un training de 6 săptămâni cu experți din domeniile: Programare web; Grafică; Copywriting; HR; Media (filmare, montaj); PR; Publicitate; și un Hackaton. 

Ce presupune hackaton-ul: În 24 de ore, echipele de studenți formate și antrenate în perioada de 6 săptămâni vor lucra sub îndrumarea unui project manager la implementarea și lansarea unui site care va sugera studenților carierele pe care le-ar putea urma după facultate, în ce procent e pregătit CV-ul lor pentru a fi eligibili pentru o slujba entry-level in cariera respectivă și de asemenea site-ul va pune la dispoziție proiecte de practică și internship-uri în firme din domeniul respectiv.

#TeamUp4Change va avea 3 etape:

Prima etapă – Conferința #TeamUp4Change – 4 Martie
Studenții vor fi invitați să participe la workshop-uri despre Leadership, Managementul Schimbarii și Lucru în echipă. Iată câteva teme: Leading through influence; Leading difficult people; Leading a team to success; Abilities that will make you excell at work.

Vorbitorii principali:
Todd Geist – Former Finance Associate Director at Procter & Gamble Global.
Scott Liston – Strategic Advisor Fortune 500 Companies

Program: 10:00 - 16:00

A doua etapă – pregătirea Hackaton-ului – perioada 6 martie – 21 aprilie
În această perioadă vor fi traininguri săptămânale. Studenții participanți vor pregăti Hackatonul împărțiți pe următoarele departamente: Programare web; Grafică; Copywriting; HR; Media (filmare, montaj); PR și Publicitate.

A treia etapă – Hackaton #TeamUp4Change – 22 Aprilie 
În 24 de ore, echipele de studenți formate și antrenate în perioada de 6 săptămâni vor lucra sub îndrumarea unui project manager la implementarea și lansarea unui site care va sugera studenților carierele pe care le-ar putea urma după facultate, în ce procent e pregătit CV-ul lor pentru a fi eligibili pentru o slujba entry-level in cariera respectivă și de asemenea site-ul va pune la dispoziție proiecte de practică și internship-uri în firme din domeniul respectiv.

În cazul în care dorești să participi doar la conferință te rugăm să specifici acest aspect în formularul de inregistrare.

Participarea este gratuită, dar pe bază de invitație. Invitația se solicită până pe 2 martie 2017 la adresa http://change.lideriidemaine.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.