După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 februarie 2017

41 de membri ai Partidului lui Obama și Clinton fac presiuni asupra lui Tăriceanu și Dragnea cerându-le să oprească referendumul pentru familie

41 de congresmani au scris un text adresat lui Călin Popescu Tăriceanu și lui Liviu Dragnea pe tema referendumului pentru familie, informează Știri pe Surse.

În scrisoare, cei 41 de parlamentari cer liderilor Parlamentului românesc să împiedice referendumul pentru familie, acțiune declanșată ca urmare a unei inițiative cetățenești semnată de peste 3 milioane de români cu drept de vot.

„Înțelegem că Parlamentul României va aborda curând întrebarea dacă să autorizeze un referendum care ar putea înscrie în Constituție o definiție a familiei care ar exclude homosexualii și lesbienele de la drepturi și responsabilități încorporate căsătoriei civile. Vă îndemnăm să nu permiteți desfășurarea unui asemenea referendum”, scriu cei 41 de americani.

De menționat este faptul că toți acești parlamentari sunt membri ai Partidului Democrat, aflat într-o cădere liberă în Statele Unite. Alegerile prezidențiale, precum și cele legislative au fost dominate de către Partidul Republican, iar 33 din cei 51 de guvernatori ai Statelor care compun America sunt tot din partea conservatorilor.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.