miercuri, 18 ianuarie 2017

Viktor Orban începe curățenia în Ungaria! ONG-urile lui Soros, supuse AUDITULUI: Vom recurge la toate mijloacele pentru a spulbera organizațiile susținute de Soros în țara noastră

Ungaria lui Viktor Orban pune piciorul în prag, anunțând că vrea să interzică ONG-urile străine, în mod special pe cele ale miliardarului de origine maghiară George Soros. Și pe care Budapesta le acuză că se află în slujba unor puteri străine și acționează împotriva guvernului ungar.

"Vom recurge la toate mijloacele pentru a spulbera organizațiile susținute de Soros în țara noastră", a spus în urmă cu câteva zile  Szilard Nemeth, numărul doi în Fidesz, partidul lui Viktor Orban aflat la guvernare din 2010.
Un anunț similar a făcut Janos Lazar, șeful de cabinet al lui Orban, care a afirmat că Executivul dorește să înceapă auditul unor organizații străine, printre care și rețeaua de ONG-uri și fundații a lui George Soros.„Fiecare maghiar are dreptul de a ști cine vrea să-l influențeze din afara țării”, a afirmat Lazar. 

Continuarea pe www.activenews.ro
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.