După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 ianuarie 2017

VIDEO & transcriere integrală: Mike Pence, primul vicepreședinte SUA la Marșul pentru viață: „Viața câștigă din nou în America”

În 27 ianuarie 2017, Mike Pence a participat în familie la Marșul pentru viață de la Washington, DC, alături de soție, Karen Pence, și fiica lor mai mare, Charlotte Pence (foto). Prezența acestora a fost elocventă pentru faptul că atitudinea pro-viață se transmite de la o generație la alta și că a fi pro-viață înseamnă a fi pro-femeie și pro-familie. La fel de simbolic a fost faptul că înaintea discursului vicepreședintelui a avut loc o scurtă alocuțiune a soției sale, Karen Pence, a Doua Doamnă a Americii.

Din discursul pe care vicepreședintele Pence l-a susținut la Marșul pentru viață reiese că acesta se identifică total cu mișcarea pentru viață. Redăm transcrierea integrală:
„Mulțumesc, Karen și Charlotte, și vă mulțumesc tuturor din partea Președintelui Donald Trump, din partea soției mele, Karen, și a fiicei mele, Charlotte.
Vreau să vă spun bun venit tuturor la Washington DC la cea de a 44-a ediție anuală a Marșului pentru viață. Este o zi bună. Din mai multe puncte de vedere, e cea mai bună zi pe care o cunosc din toată istoria Marșului pentru viață.
Mă smerește să mă aflu în fața voastră astăzi. Mă smerește să fiu primul vicepreședinte al Statelor Unite care are privilegiul de a participa la acest eveniment istoric.
Cu peste 240 de ani în urmă, părinții noștri fondatori au scris cuvinte care reverberează peste timp.
Au declarat de la sine evident și adevărat că toți suntem înzestrați de Creator cu drepturi inalienabile, printre care viața, libertatea și căutarea fericirii.
Acum 44 de ani, curtea noastră supremă de justiție a întors spatele primului dintre aceste idealuri eterne.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.